Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Onderzoekers bouwen een AI die even goed leert van visueel, geschreven of gesproken materiaal

Onderzoekers bouwen een AI die even goed leert van visueel, geschreven of gesproken materiaal

 

Wat is er gebeurd?

Er wordt voortdurend vooruitgang geboekt op het gebied van AI, maar deze blijft meestal beperkt tot één enkel domein: Een coole nieuwe methode om synthetische spraak te produceren is bijvoorbeeld niet ook een manier om uitdrukkingen op menselijke gezichten te herkennen. Onderzoekers van Meta (AKA Facebook) werken aan iets dat iets veelzijdiger is: een AI die zelfstandig kan leren, of dat nu in gesproken, geschreven of visueel materiaal gebeurt. Er wordt voortdurend vooruitgang geboekt op het gebied van AI, maar deze blijft meestal beperkt tot één enkel domein: Een coole nieuwe methode om synthetische spraak te produceren is bijvoorbeeld niet ook een manier om uitdrukkingen op menselijke gezichten te herkennen. Onderzoekers van Meta (AKA Facebook) werken aan iets veelzijdigers: een AI die zelfstandig kan leren, of dat nu in gesproken, geschreven of visueel materiaal gebeurt.

 

Lees het volledige artikel: https://tcrn.ch/3Il9hmc

 

Waarom is dit belangrijk?

Ik ben enthousiast over de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI) programma’s die even goed kunnen leren van visueel, geschreven of gesproken materiaal. Dit zou een enorme stap voorwaarts zijn in termen van AI-ontwikkeling en AI-leren en zou kunnen leiden tot nauwkeuriger vertalingen, betere zoekresultaten en een beter begrip van door mensen gegeven instructies. Ik kijk ernaar uit om deze technologie uit het laboratorium te zien komen en te zien worden gebruikt in alledaagse toepassingen die technologie toegankelijker maken voor de mens en daardoor onze samenleving een beetje menselijker maken!

 

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.