Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Onzichtbaarheid is nu haalbaar met deze onzichtbaarheidsschilden…

Onzichtbaarheid is nu haalbaar met deze onzichtbaarheidsschilden.

 

Wat als je jezelf of een voorwerp onzichtbaar kon maken? Het is geen science fiction meer. Invisibility Shields, een nieuwe technologie van het in Londen gevestigde bedrijf Invisibility Shield Co, heeft dit mogelijk gemaakt. Dit is wat u moet weten over onzichtbaarheidsschilden en waarom uw bedrijf er baat bij heeft.

 

Hoe het werkt

Onzichtbaarheidsschilden gebruiken een nauwkeurig ontworpen lenzenreeks om het licht weg te buigen van het onderwerp, zodat het onzichtbaar wordt voor waarnemers. De lenzen zijn zorgvuldig georiënteerd met vormen, hoeken en dieptes waardoor het licht diffuus door het schild valt en een bijna volledig verduisterend effect ontstaat. Het bedrijf heeft verschillende configuraties van deze lenzen getest zonder gebruik te maken van giftige harsen op een steiger.

 

 invisibility-shield-jpg-christan-kromme-speaker-futurist

 

Aangeboden producten

Het bedrijf biedt twee maten van onzichtbaarheidschilden – volledige grootte (3 x 2 voet) en 12 x 8 inch – die beide kunnen worden gebruikt voor persoonlijke of commerciële doeleinden. De prijzen beginnen bij 65 dollar, inclusief internationale verzending, afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid die u koopt.

 

Voordelen van het gebruik van onzichtbaarheidschilden

Het gebruik van onzichtbaarheidsschermen biedt een groot aantal voordelen voor gebruikers, van het beschermen van mensen tegen letsel en het verbergen van voorwerpen tegen diefstal of schade tot het verbeteren van de privacy in openbare ruimten zoals toiletten en kleedkamers. Ze kunnen ook worden gebruikt voor amusement, zoals het creëren van theatrale illusies of het opzetten van interactieve tentoonstellingen in musea of galeries.

 

Conclusie:

Onzichtbaarheid is niet langer een verzinsel van onze verbeelding dankzij de innovatieve nieuwe productlijn van Invisibility Shield Co. Dankzij hun nauwkeurig ontworpen lensarrays en zorgvuldig geteste configuraties zijn we in staat om snel totale onzichtbaarheid in elke omgeving te bereiken. Of u nu op zoek bent naar veiligheid, privacy of vermaak, investeren in een onzichtbaarheidsschild kan de perfecte oplossing zijn voor uw behoeften!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.