Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Humanificatie Recapitulatie 2018

Ik wens u allen een zeer humaan 2019!

 

Dank u voor uw steun, inspiratie en het verbonden blijven met mij en mijn werk in het afgelopen jaar. Vorig jaar was een fantastisch jaar. Maar 2019 wordt nog beter. Ik wil graag enkele hoogtepunten van het afgelopen jaar met u delen. En ik wil jullie inspireren met een menselijke focus voor volgend jaar. Ga digitaal en word meer mens!

 

Vandaag deel ik graag enkele hoogtepunten uit een zeer gedenkwaardig 2018!

Gepresenteerd voor meerdere Royals

Hare Excellentie Fareda Abdullah Mohammed Al Ali

 

Vorig jaar sprak ik voor verschillende royals. Een van deze hoogtepunten was de opening keynote op de prestigieuze HR Tech Summit in Dubai.

 

De regio Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA) heeft een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van innovatie en inspiratie. De keynote sessies begonnen met mijn presentatie over het onderwerp ‘The Humanification of the Workforce’, waarin werd onderzocht hoe technologie de toekomst van HR radicaal verstoort en herdefinieert en de manier waarop we leven en werken verandert. De top ging deze dag van start met een welkomstwoord van Hare Excellentie Fareda Abdullah Mohammed Al Ali, Assistant Undersecretary for National Employment, Ministry of Human Resources and Emiratisation, VAE. Ik ben er trots op dat zij bij mijn keynote aanwezig was.

Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem-Alexander op de eerste rij

 

Een ander hoogtepunt was de keynote Artificial Intelligence met Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem-Alexander op de eerste rij.

 

Bij de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie) sprak ik over de impact van kunstmatige intelligentie op het notariaat. Tijdens mijn toespraak zat Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem-Alexander op de eerste rij.

 

Wereldwijd publiek

 

Ik heb in 2018 veel gereisd, In totaal was ik vorig jaar 87.383 km en 117 uur in de lucht. Maar ik ben blij dat ik mijn visie en kennis heb kunnen delen in 4 continenten, 15 landen en voor meer dan 80.000 mensen over de hele wereld.

 

Misschien hebben sommigen van jullie me gezien:

 

 • Dubai, VAE
 • Kun Ming / Hong Kong, China
 • Melbourne / Perth / Adelaide / Brisbane, Australië
 • Manchester / Londen, Verenigd Koninkrijk
 • New York, Verenigde Staten
 • Parijs / Fontainebleau, Frankrijk
 • Brussel, België

 

En nog veel meer!

TEDxINSEAD

 

Op 9 juni had ik een TedxTalk over The Rise of Self-Conscious Organisations op de INSEAD Europe Campus in Frankrijk. Het was absoluut een eer om er deel van uit te maken.

 

Bekijk me op het podium bij TEDxINSEAD.

Ga digitaal, blijf menselijk op tournee

 

Oktober werd ingeluid met een Go Digital, Stay Human on Tour voor CPA in Australië. De CPA is een van ‘s werelds grootste beroepsorganisaties op het gebied van boekhouding en het CPA-congres bestaat om de meest vooraanstaande geesten op het gebied van financiën, boekhouding en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen. Ik sprak op podia in Melbourne, Perth, Adelaide, Brisbane en sloot af in Londen (UK).

 

Aan deze gesprekken werd deelgenomen door diverse openbare deskundigen en denkers. Zo gingen mensen als Jason Wheeler (CFO Tesla), Matthew Luhn (Pixar) en Marianne ABIB Pech (CFO Shell) en chief executives van bedrijven als Google en Yahoo mij voor op het podium van deze flagship CPA Congress Tour.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.