Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Siemens maakt onderwaterlandbouwrevolutie mogelijk met digitale twin-oplossingen

Siemens maakt onderwaterlandbouwrevolutie mogelijk met digitale twin-oplossingen

 

Wat is er gebeurd?

Aquacultuur is een van de snelst groeiende segmenten van de landbouw, en met een goede reden – het is een duurzame manier om voedsel te produceren. Maar tot nu toe is de aquacultuur beperkt gebleven tot de kustgebieden. Nemo’s Garden staat op het punt om dat allemaal te veranderen met zijn innovatieve sub-aqua biosfeer. Deze onderwaterkas kan de omgevingsfactoren van de oceaan benutten om een stabiel klimaat te scheppen voor het telen van gewassen. Met de Xcelerator-software van Siemens kunnen zij sneller industrialiseren en schaalvergroten. Duurzame onderwaterlandbouw is niet langer een droom – het wordt werkelijkheid!

 

Waarom is dit belangrijk?

Naarmate de wereldbevolking blijft toenemen, zullen we efficiëntere en duurzamere manieren moeten vinden om voedsel te produceren. Aquacultuur is een cruciaal onderdeel van die vergelijking, en Nemo’s Garden neemt het voortouw met haar geavanceerde technologie. Dit is slechts één voorbeeld van hoe digitale tweelingen het landschap van de landbouw veranderen. Wat betekent dit voor de toekomst van de landbouw? De toekomst van de landbouw is digitaal, duurzaam en efficiënt. Met technologische vooruitgang zoals Nemo’s Garden kunnen we voedsel produceren op een manier die het milieu niet schaadt. Dit is nog maar het begin – er zullen in de komende jaren ongetwijfeld nog veel meer spannende innovaties volgen. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor duurzame landbouw in petto heeft!

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.