Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Thoughtz, een op kunstmatige intelligentie gebaseerde app, is de toekomst van het denken

Thoughtz, een op kunstmatige intelligentie gebaseerde app, is de toekomst van het denken

 

Wat is er gebeurd?

Thoughtz is ontwikkeld als een belonend sociaal netwerk om gebruikers met gelijksoortige gedachten met elkaar in contact te brengen, zodat gebruikers gemakkelijk en direct met anderen in gesprek kunnen gaan over elk denkbaar onderwerp van wederzijds belang. Thoughtz maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om je te matchen met mensen die dezelfde gedachten hebben als jij. Misschien bent u een denker en op zoek naar andere gelijkgestemden, of hebt u een geweldig idee en wilt u in contact komen met gelijkgestemde denkers.

 

Lees het artikel: https://bit.ly/3sUfdpO

 

Waarom is dit belangrijk?

Zelfs met zoekmachines en online forums is het vaak moeilijk om in real time iemand te vinden die dezelfde interesse deelt, een probleem kan helpen uitleggen of als klankbord voor een idee kan fungeren, dus Thoughtz biedt die onmiddellijke oplossing. Thoughtz is het eerste op blockchain gebaseerde sociale platform dat gebruikers koppelt die vervolgens delen wat ze weten of ontdekken wat ze niet weten. De Native Language Processing-functionaliteit zorgt voor een intuïtieve denk-matching-ervaring om ervoor te zorgen dat elke verbinding relevant is, en gebruikers verspillen geen tijd om hun ideeën de wereld in te sturen. Kortom: Thoughtz is een eenvoudige methode om in real-time te communiceren met mensen over de hele wereld om samen te werken, informatie te delen, beslissingen te nemen of gewoon plezier te maken.

 

Voor meer informatie over Thoughtz en de verkoop van Thoughtz Coin kunt u terecht op www.thoughtz.ai.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.