Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Unity brengt realtime personage creatie naar een hoger niveau

Unity brengt realtime personage creatie naar een hoger niveau

 

Wat is er gebeurd?

De technologie die wordt gebruikt om personages in videospelletjes tot leven te brengen, wordt wellicht een stuk beter dankzij een uniek Ziva RT-hulpmiddel, dat wordt gebruikt om “virtuele mensen” zoals Emma te creëren, een levensecht 3D-personage dat in realtime in een game-engine kan draaien.

 

Lees het artikel hier: https://bit.ly/3rSBK5Q

 

Waarom is dit belangrijk?

3D-personages zijn al behoorlijk realistisch, maar in plaats van dat het lang duurt om elk frame van de animatie door een ongelooflijk krachtige computer te laten verwerken, kan Emma in real-time werken, waarbij wijzigingen in de animatie vrijwel onmiddellijk worden weergegeven. Dit is belangrijk omdat het een klein team verscheidene maanden kan kosten om een personage van middelmatige kwaliteit voor een videospelletje te creëren en te animeren. Voor de levensechte animaties die we in films en games zien, gebruiken studio’s motion capture voor de voorstellingen, maar eindigen ze met animatieclips die niet dynamisch kunnen reageren. Ter vergelijking: met Ziva RT kunnen makers een 3D-model maken, dat uploaden voor verwerking in de cloud, en binnen een uur een gezichtspoppetje terugkrijgen dat de visuele kwaliteit kan evenaren van door beweging opgenomen gezichten. Van cruciaal belang is dat de animaties van deze personages dynamisch kunnen worden aangepast, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor spelletjes en virtuele assistenten. Het doel van deze technologie is om “realistische, levensechte karaktercreatie toegankelijk en schaalbaar te maken voor alle artiesten, ongeacht hun vaardigheidsniveau,”

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.