Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Villa’s in boomhut-stijl vormen dit eco-resort dat is geïnspireerd door de Mobula-roggen

Villa’s in boomhut-stijl vormen dit eco-resort dat is geïnspireerd door de Mobula-roggen

 

Wat is er gebeurd?

Nu de wereld steeds meer gedigitaliseerd raakt, willen sommige mensen terugkeren naar de basis door zich los te koppelen van technologie en door off the grid te leven. Dit zou een nieuwe trend in ecotoerisme kunnen zijn, aangezien mensen op zoek zijn naar meer meeslepende en duurzame ervaringen. De laatste jaren heeft het ecotoerisme een enorme vlucht genomen. Mensen willen steeds vaker weg van alles en in contact komen met de natuur. Hoewel traditioneel kamperen nog steeds een populaire optie is, wenden meer en meer mensen zich tot off-grid kamperen als een manier om hun milieuvriendelijke toerisme-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Door af te zien van moderne voorzieningen zoals stromend water en elektriciteit, kunnen kampeerders dichter bij de natuur komen en tegelijkertijd hun impact op het milieu verkleinen. Als u op zoek bent naar een avontuur dat zowel milieuvriendelijk als ontspannend is, overweeg dan om in een van deze fantastische boomhutten te gaan wonen.

 

Lees het artikel: https://bit.ly/3upztlq

 

Waarom is dit belangrijk?

Zoals wij allen weten, is de toeristische industrie een enorme mondiale bron van inkomsten. Maar er hangt een prijskaartje aan. Veel populaire toeristische bestemmingen hebben moeite om de toevloed van mensen en hun negatieve invloed op het milieu bij te houden. Gelukkig duiken er steeds meer bedrijven op die zich richten op regeneratief toerisme, dat erop gericht is die gevolgen te verzachten door lokale gemeenschappen en ecosystemen te ondersteunen. Als u uw volgende vakantie plant, overweeg dan om bedrijven te steunen die het land dat ze gebruiken regenereren. Van agrotoerisme tot ecotoerisme, er zijn tal van duurzame opties die u een goed gevoel zullen geven over uw reiskeuzes.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.