Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Volta wil de Tesla van de elektrische vrachtwagens worden

Volta wil de Tesla van de elektrische vrachtwagens worden

 

Wat is er gebeurd?

De Brits-Zweedse start-up Volta Trucks zal dit jaar zijn elektrische vrachtwagen voor stadsgebruik lanceren, zei de groep woensdag, inspelend op de grote vraag naar geëlektrificeerd vervoer en het toenemende verbod op sterk vervuilende voertuigen. Volta Trucks heeft naar eigen zeggen ‘s werelds eerste volledig elektrische bedrijfsvoertuig van 16 ton ontwikkeld, dat is ontworpen om voor korte ritten door steden te rijden. Het jonge bedrijf, dat in 2019 in Zweden werd opgericht, bezegelde deze week een investering van 20 miljoen dollar (16,5 miljoen euro) om de productie van de Volta Zero, met een actieradius van 150-200 kilometer (93-124 mijl), op te voeren.

 

Lees het hele artikel: https://bit.ly/3tc90aa

 

Waarom is dit belangrijk?

De Volta Zero, die in de West Midlands is ontwikkeld, is niet alleen groen, maar biedt de bestuurder ook een beter zicht rondom, waardoor de wegen veiliger worden voor andere weggebruikers. Tegen eind 2023 zullen alle dieselvoertuigen in Parijs verboden zijn, de meest agressieve aanval op de voorkeursbrandstof van de transportsector in heel Europa. Aangezien andere Europese steden van plan zijn te volgen, wordt er steeds meer van uitgegaan dat het vooruitstrevende lage-emissiebeleid van het stadhuis in Londen niet lang daarna zal leiden tot een algeheel dieselverbod in de hoofdstad van Groot-Brittannië. De race is begonnen om uitstootvrije technologieën voor het vervoer …

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.