Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

“Radicale” doorbraak in zonne-energie maakt het nu mogelijk energie op te slaan tot 18 jaar

“Radicale” doorbraak in zonne-energie maakt het nu mogelijk energie op te slaan tot 18 jaar

 

Wat is er gebeurd?

Er is een “radicale” doorbraak op het gebied van zonne-energie aangekondigd, waardoor energie nu tot 18 jaar kan worden opgeslagen. Zweedse wetenschappers hebben een microchip ontworpen die zonne-energie opslaat in vloeistof, en de technologie werd met succes naar China verscheept waar zij werd omgezet in elektriciteit. Wetenschappers hopen dat deze doorbraak de weg vrijmaakt voor een nieuw tijdperk van op zonne-energie werkende elektronica en apparaten. Terwijl zonne-energie zich over de hele wereld blijft verspreiden, wedijveren ondernemers en wetenschappers nog steeds om te zien wie de meest efficiënte en effectieve manier kan vinden om zonne-energie op te slaan.

 

Lees meer diepgaande en technische info hier

 

Waarom is dit belangrijk?

Deze doorbraak in de zonne-energiesector is belangrijk omdat hij een revolutie teweeg kan brengen in de opslag van zonne-energie. Tot nu toe was een van de grootste uitdagingen bij zonne-energie het vinden van een efficiënte en effectieve manier om deze op te slaan. Deze nieuwe microchiptechnologie kan in dat opzicht een doorbraak betekenen en nieuwe mogelijkheden openen voor apparaten en toestellen die op zonne-energie werken. Als zonne-energie doeltreffend voor lange perioden kan worden opgeslagen, zou het een veel levensvatbaardere en wijdverbreide optie kunnen worden om huizen en bedrijven van energie te voorzien.

 

Wat is het volgende? Het zal interessant zijn om te zien hoe deze nieuwe zonne-opslagtechnologie zich de komende jaren zal ontwikkelen. Als het effectief en efficiënt blijkt te zijn, zou er wel eens een hausse aan zonne-energie kunnen komen, aangezien steeds meer mensen apparaten en toestellen op zonne-energie gaan gebruiken. Alleen de tijd zal het leren, maar deze doorbraak op zonnegebied is er zeker een om in de gaten te houden.

 

Heb je enige gedachten over deze doorbraak op zonne-energie? Laat het ons weten in de commentaren hieronder!

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.