Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Disruptive Inspiration Daily

Jetson ONE CEO reist naar het werk in een elektrische vliegende auto: Reduceert reistijd met 90%

Jetson ONE CEO reist naar het werk in een elektrische vliegende auto: Reduceert reistijd met 90%

 

Go Digital

Wat is er gebeurd? Het is de toekomst van het pendelen! Jetson ONE, een Zweeds bedrijf voor elektrische vliegende auto's, heeft een video vrijgegeven van zijn CEO die in zijn vliegende auto naar zijn werk vliegt. Het vaartuig verkort de reistijd met bijna 90%, vergeleken met de traditionele wegopties. Dit is nog maar het begin voor Jetson ONE, dat volgend jaar zijn eerste vliegende auto's aan klanten zal leveren. Maak je klaar voor de toekomst!

 

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk? Dit is maar één voorbeeld van hoe vliegende auto's onze manier van reizen veranderen. Het is niet alleen efficiënter, maar het is ook leuker! En met vliegende auto's, hoef je je geen zorgen te maken over files of woede op de weg. We kunnen allemaal komen waar we willen zonder te stressen. Dat is goed voor onze gezondheid en voor het milieu. Jetson ONE zal volgend jaar zijn eerste vliegende auto's aan klanten leveren, maar is nu al uitverkocht!

 

Tussen haakjes. De maximumsnelheid van het toestel is 63 mph, maar het kan slechts 20 minuten vliegen voordat de batterijen moeten worden opgeladen. Het laadvermogen van 210 pond suggereert dat zwaardere vliegers hun gewicht zullen moeten verminderen alvorens de besturing te nemen. Daarna zullen LiDAR-sensoren zorgen voor het vermijden van obstakels, en een drievoudige redundante vluchtcomputer - evenals de mogelijkheid van het vliegtuig om te vliegen met een uitgevallen motor - zal het gebruiksgemak en de veiligheid verbeteren.

 

De enige echte belemmering voor iemand om piloot te worden van een Jetson ONE vliegende auto is de prijs van de eVTOL rit: 92.000 dollar in totaal. Dat prijskaartje, dat veel hoger ligt dan de gewichtsbeperkingen voor de gebruikers, zal vrijwel zeker de belangrijkste reden zijn waarom "iedereen" geen piloot wordt.


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Disruptive Inspiration Daily

De laatste disruptieve trends met convergerende technologieën die uw leven zullen veranderen!

filter-icon

Filter onderwerpen

2030
3D
3D scannen
3D-printen
5G
Ai
algoritmen
AlphaFold
AR
architectuur
art
augmentatie
Augmented Intelligence
Augmented Reality
automatisering
Automatisering en autonomie
autonoom
avatar
Batterij
beeldvorming
beton
bewustzijn
Biomimicry
bitcoin
Blockchain
boerderij
bouw
bouwmaterialen
carbonnegatief
ChatGPT