Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Disruptive Inspiration Daily

Noorse postdienst gaat post bezorgen met behulp van robots - dit is waarom dit belangrijk is voor uw bedrijf.

Noorse postdienst gaat post bezorgen met behulp van robots - dit is waarom dit belangrijk is voor uw bedrijf.

 

 

Een van Europa's meest uitgebreide postdiensten, Posten Norge, test de toekomst van logistieke bezorging in Oslo met Ottobots, geproduceerd door het bedrijf Ottonomy. Dit is van groot belang omdat het laat zien dat zelfs grote, traditionele bedrijven autonome technologie kunnen gebruiken om hun activiteiten te verbeteren. Dit is waarom dit belangrijk is voor uw bedrijf.

 

Het belang van Early Adopter

Als bedrijfsleider is het van essentieel belang de curve voor te blijven en nieuwe technologie in een vroeg stadium toe te passen. Zo kunt u de vruchten plukken van het feit dat u de eerste op de markt bent en uw bedrijf positioneren als innovatieleider. Een early adopter zijn heeft ook risico's, maar die kunnen worden beheerst met zorgvuldige planning en uitvoering.

 

Wat autonome levering betekent voor bedrijven

Autonome levering is de volgende logische stap in de evolutie van logistiek en transport. Zelfrijdende auto's worden al getest door grote bedrijven als Uber, Tesla en Google, en het is slechts een kwestie van tijd voordat deze technologie gemeengoed wordt. Met autonome levering zullen bedrijven niet langer afhankelijk zijn van menselijke koeriers om te leveren. Dit zal resulteren in snellere, efficiëntere levertijden en lagere kosten.

 

Hoe uw bedrijf kan profiteren van autonome levering

Dit is het moment om te beginnen als u nog moet overwegen hoe autonome levering uw bedrijf ten goede kan komen. Hier zijn enkele manieren waarop uw bedrijf kan profiteren van deze nieuwe technologie:

 

1. Verhoogde efficiëntie: Autonome bezorging kan u helpen de efficiëntie van uw activiteiten te verhogen doordat u 24/7 leveringen kunt doen zonder afhankelijk te zijn van menselijke koeriers.

 

2. Lagere kosten: Zelfrijdende voertuigen zijn goedkoper in gebruik dan traditionele bezorgvoertuigen, wat betekent dat u geld kunt besparen op uw verzendkosten.

 

3. Verbeterde klanttevredenheid: Klanten zullen de snellere levertijden waarderen die autonome levering kan bieden.

 

4. Een concurrentievoordeel: Als u vroeg bent met autonome levering, kunt u een concurrentievoordeel behalen ten opzichte van uw concurrenten die nog steeds vertrouwen op traditionele methoden.

 

5. De proef van Posten Norge is noodzakelijk omdat hij aantoont dat zelfs grote ondernemingen openstaan voor de invoering van nieuwe technologie. Als bedrijfsleider moet u overwegen hoe autonome levering uw activiteiten ten goede kan komen. Met zijn vele voordelen is er geen reden om niet te profiteren van deze opwindende nieuwe technologie!

 

Meer info hier: https://ottonomy.io/

 

 


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Disruptive Inspiration Daily

De laatste disruptieve trends met convergerende technologieën die uw leven zullen veranderen!

filter-icon

Filter onderwerpen

2030
3D
3D scannen
3D-printen
3dscanning
5G
Ai
AItutor
algoritmen
AlphaFold
AR
architectuur
art
augmentatie
Augmented Intelligence
Augmented Reality
AutoGPT
automatisering
Automatisering en autonomie
autonoom
avatar
Batterij
beeldvorming
beton
bewustzijn
Biomimicry
bitcoin
Blockchain
boerderij