Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Disruptive Inspiration Daily

Proton wil de Google van de privacy worden: Kondigt plannen aan voor "ecosysteem" van privacy producten

Proton wil de Google van de privacy worden: Kondigt plannen aan voor "ecosysteem" van privacy producten

 

Go Digital

Wat is er gebeurd? ProtonMail, de populaire gecodeerde e-maildienst, verandert van naam en breidt zijn aanbod uit. Het bedrijf wil een op privacy gericht ecosysteem worden, met een reeks diensten die toegankelijk zijn via één betaald abonnement. Deze stap komt er nu meer en meer mensen zich zorgen maken over hun online privacy. ProtonMail hoopt op deze trend in te spelen door het gebruikers gemakkelijk te maken hun gegevens op meerdere platforms te beschermen.

Stay Human

Waarom is dit belangrijk? Privacy is inherent aan het mens-zijn. We hebben gordijnen voor onze ramen en sloten op onze deuren, maar we hebben de neiging om de digitale wereld los te koppelen van de fysieke wereld. Dus als je Google vergelijkt met een bewakingscamera die je overal volgt en alles opneemt wat je zegt en doet, zouden we dat in het echte leven niet accepteren.

 

Op het internet zijn we op de een of andere manier, omdat het niet zichtbaar is, geneigd te geloven dat het er niet is. Maar de bewaking waar u blind voor bent, is veel schadelijker dan de bewaking waar u zich bewust van bent. In een wereld waarin onze gegevens steeds meer worden verzameld en verkocht, is het belangrijk om over hulpmiddelen te beschikken die ons helpen onze privacy te beschermen. ProtonMail maakt het gemakkelijker voor mensen om precies dat te doen.

 

Door een reeks privacygerichte diensten aan te bieden, biedt het bedrijf gebruikers een one-stop shop voor al hun digitale privacybehoeften. Wat betekent dit voor de toekomst van Proton? Alleen de tijd zal leren hoe succesvol Proton's expansie in de wereld van online privacy zal zijn. Het engagement van het bedrijf ten aanzien van de privacy van de gebruiker is echter duidelijk.

 

Nu steeds meer mensen zich zorgen maken over hun onlinegegevens, is Proton in de positie om een leider op dit gebied te worden. Met zijn gebruiksvriendelijke producten en toewijding om gebruikersgegevens te beschermen, is Proton goed op weg om de Google van de privacy te worden.

 

Wat zijn uw gedachten over de uitbreiding van Proton? Maakt u zich zorgen over uw online privacy? Laat het ons weten in de commentaren hieronder!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Disruptive Inspiration Daily

De laatste disruptieve trends met convergerende technologieën die uw leven zullen veranderen!

filter-icon

Filter onderwerpen

2030
3D
3D scannen
3D-printen
5G
Ai
algoritmen
AlphaFold
AR
architectuur
art
augmentatie
Augmented Intelligence
Augmented Reality
automatisering
Automatisering en autonomie
autonoom
avatar
Batterij
beeldvorming
beton
bewustzijn
Biomimicry
bitcoin
Blockchain
boerderij
bouw
bouwmaterialen
carbonnegatief
ChatGPT