Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Futurist op je event?

Boek trendwatcher 2.0 Christian Kromme

 

Christian vertelt je de diepere oorzaken achter trends, innovatie en technologie.

Trendwatcher 2.0

Over disruptie, innovatie en technologie 

 

Bestaat je organisatie over paar jaar nog? Wat zijn de komende tech trends in jouw sector? En wat betekent dit voor jou? Ontdek de diepere oorzaken achter technologische en sociale trends aan de hand van een inspirerende lezing.

 

Christian Kromme gaat verder dan trendwatching. Hij vertelt hoe jij (als organisatie) de dreiging van innovatie omzet in kansen en voordelen. Ben jij klaar voor digitale transformatie? Ontdek het zelf en doe de disruptie-test! De test duurt slechts een minuut en geeft onmiddellijk een feedbackscore.

Wie is Christian Kromme?

 

Christian Kromme was 15 jaar een innovatieve tech-ondernemer. Nu is hij een veelgevraagde futurist en spreker, die jaarlijks spreekt voor tienduizenden mensen over de impact van exponentiële technologieën op mensen en organisaties.

 

Wat is zijn verhaal?

Tijdens de zoektocht naar de gezondheid van zijn dochter, ontdekte Christian een uniek golfpatroon in de evolutie van levende cellen en biologische organismen. Cellen en biologie lossen problemen op in dezelfde volgorde als mensen en technologie.

 

De golfpatronen die hij ontdekte, vormen een blauwdruk voor de disruptieve technologisch trends die we vandaag om ons heen zien; de patronen zijn zelfs in staat om toekomstige technologische trends te voorspellen... Dit is vertaald in zijn bestseller 'Humanification: Go Digital Stay Human'.

 

Wat is zijn methode?

Aan de hand van zijn bijzondere levensverhaal en praktische tips daagt hij organisaties uit om te denken en te handelen als een surfer. Zodat jij op de volgende grote golf van verandering te kunnen surfen én disruptieve bedreigingen omzet in disruptieve kansen.

Klaar om te innoveren? 

Laat Christian weten hoe hij je organisatie kan helpen

 1. Masterclass Humanification
  Christian deelt zijn gouden succesformule. Jouw publiek wordt meegenomen in een rollercoaster vol inspiratie, innovatie en baanbrekende inzichten.
 2. Digitale Disruptie Workshop
  Een workshop van 8 uur waarin jij ontdek hoe digitale technologie jouw bedrijf zal disrupten en wat jij hieraan kunt doen.
 3. Boek Christian als spreker
  Verander dreiging van innovatie in kansen en voordelen dankzij een unieke en inspirerende lezing afgestemd op jouw organisatie.

Doe een aanvraag voor Christian Kromme

Top 3 populaire keynotes

 

De meest geboekte keynotes bij Christian Kromme.

Wil je meer weten over Christian?

Close

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.
 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Close

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Close

Disruption Selftest

Stap 1 van 9

11%
 • In our industry, the big players will dominate for the next coming 5 years, it is not likely that new business entrants and new business models will be added.
Close

Neem contact op

Vul dit formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.