Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Cisco’s Webex Hologram: Virtuele vergaderingen op een hoger plan

Cisco’s Webex Hologram: Virtuele vergaderingen op een hoger plan

 

Go Digital

Wat is er gebeurd? Naarmate hologrammen meer en meer gemeengoed worden, was het slechts een kwestie van tijd voordat zij hun intrede zouden doen in de bedrijfswereld. Cisco heeft op dit gebied het voortouw genomen met zijn nieuwe Webex hologramtechnologie. Met deze technologie kunnen tijdens vergaderingen realtime hologrammen van mensen worden getoond, ongeacht waar zij zich op de planeet bevinden. Dit is een enorme stap voorwaarts in virtuele vergadertechnologie en zal een revolutie veroorzaken in de manier waarop wij communiceren en zaken doen!

 

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk? In een wereld die steeds digitaler wordt, is het belangrijk om het belang van menselijke contacten niet te vergeten. Met deze technologie kunnen we hologrammen van mensen maken die er echt uitzien en echt aanvoelen. Wij kunnen vergaderen met mensen van over de hele wereld zonder ooit ons kantoor of huis te verlaten! Dit is een enorme stap voorwaarts in termen van communicatie, efficiëntie en productiviteit.

 

De toekomst van vergaderingen?

Wat is het volgende? De sky is de limit voor deze technologie! We kunnen niet wachten om te zien hoe hologrammen de manier zullen veranderen waarop we elkaar ontmoeten en communiceren. Met Cisco als voortrekker zijn wij ervan overtuigd dat hologrammen een blijvertje zijn! Hologrammen waren vroeger vooral voorbehouden aan de sci-fi scène, maar nu Cisco ze introduceert in Webex, staan ze inderdaad op het punt de echte wereld binnen te dringen. Hoe zal dit een positief effect hebben op de mensen en de planeet?

 

Tijdens een recente presentatie in Cisco Toronto’s Innovation Lab heeft een groep media het Webex Hologram in actie kunnen zien. Het werk aan het product gaat door tot het punt waarop er een volwaardige lancering zal plaatsvinden die wat het bedrijf omschrijft als “fotorealistische, realtime hologrammen van echte mensen”. Als we elkaar virtueel kunnen ontmoeten, met behulp van geavanceerde holografische technologie, hoeven we minder te reizen en dat zal een positief effect hebben op onze planeet. Natuurlijk is niets te vergelijken met een ontmoeting en interactie in persoon, maar naarmate deze technologie verbetert, zal zij natuurlijker en menselijker beginnen aan te voelen, waardoor zij een haalbare optie wordt in vergelijking met een ontmoeting in persoon.

 

Wat denk jij? Bent u enthousiast over de mogelijkheden van hologrammen in het bedrijfsleven? Hoe denkt u dat dit de manier waarop wij communiceren en zaken doen zal beïnvloeden? Laat het ons weten in de commentaren hieronder!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.