Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

DALL-E: introductie van Outpainting – een functie die creatieve uitbreidingen van elk beeld mogelijk maakt

DALL-E: introductie van Outpainting – een functie die creatieve uitbreidingen van elk beeld mogelijk maakt

Wat is er gebeurd?

Vandaag introduceert DALL-E Outpainting – een nieuwe functie die gebruikers helpt hun creativiteit uit te breiden door een afbeelding buiten de oorspronkelijke grenzen voort te zetten. Met Outpainting kunnen gebruikers afbeeldingen op grote schaal genereren in om het even welke beeldverhouding, terwijl de context van het originele beeld behouden blijft. Deze mogelijkheid wordt mogelijk gemaakt door DALL-E’s Edit functie, die veranderingen in een gegenereerde of geüploade afbeelding mogelijk maakt. Dus of je nu visuele elementen in dezelfde stijl wilt toevoegen of een verhaal een nieuwe wending wilt geven, DALL-E maakt het je gemakkelijk!

 

Waarom is dit belangrijk?

Outpainting is een krachtig instrument dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om dramatische voor-en-na-beelden te maken of om innovatieve nieuwe ontwerpen te genereren. Het heeft ook het potentieel om nieuwe mogelijkheden voor storytelling te openen, waardoor gebruikers visuele verhalen kunnen creëren die verder gaan dan de grenzen van een traditioneel beeld.

 

Hoe werkt het?

Outpainting houdt rekening met de bestaande visuele elementen van het beeld – inclusief schaduwen, reflecties en texturen – om de context van het oorspronkelijke beeld te behouden. Dit zorgt ervoor dat het gegenereerde beeld er natuurlijk en realistisch uitziet, zelfs als het elementen bevat die niet in het origineel voorkomen.

 

Wat is het volgende?

We zijn benieuwd wat onze gebruikers zullen maken met Outpainting! Als je op zoek bent naar inspiratie, neem dan zeker een kijkje in de DALL-E Gallery, waar je een verzameling afbeeldingen kunt bekijken die door DALL-E zijn gemaakt. En als je meer wilt weten over hoe Outpainting werkt, ga dan naar ons blogbericht op de DALL-E website.

 

Wat denk jij? Ben je opgewonden over Outpainting? We horen graag wat u ervan vindt in de reacties hieronder!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.