Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Disruptive Inspiration Daily

DeepMind brengt MuJoCo Menagerie uit: Collectie van gesimuleerde robots voor machinaal leren

DeepMind brengt MuJoCo Menagerie uit: Collectie van gesimuleerde robots voor machinaal leren

Wat is er gebeurd?

DeepMind, bekend van zijn werk aan het kunstmatige intelligentieprogramma AlphaGo Zero, heeft een nieuw hulpmiddel uitgebracht, de MuJoCo Menagerie. Deze Menagerie is een verzameling van 8 kant-en-klare robots, ontworpen om het gebruikers gemakkelijker te maken aan de slag te gaan met machine learning simulaties. De robots in deze Menagerie zijn gebaseerd op levensechte hardware en variëren van handen tot vierpotige dieren. Deze release van DeepMind is een belangrijke, omdat hij complexe natuurkundige simulaties toegankelijker maakt voor iedereen. Met de MuJoCo Menagerie kunnen gebruikers snel realistische robotmodellen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over het zelf maken van elk detail.

 

Waarom is dit belangrijk?

DeepMind's MuJoCo Menagerie is een essentiële release omdat het de toegang tot complexe natuurkundige simulaties democratiseert. Met de MuJoCo Menagerie kan iedereen realistische robotmodellen maken zonder een expert te hoeven zijn in natuurkunde of techniek. Hierdoor zullen meer mensen kunnen experimenteren met machinaal leren, wat tot baanbrekende ontdekkingen zou kunnen leiden. DeepMind heeft gezegd dat ze in de toekomst meer robots zullen blijven toevoegen aan de MuJoCo Menagerie en ze werken er ook aan om het gebruik ervan nog eenvoudiger te maken. Het is spannend om te zien wat DeepMind hierna gaat doen en hoe de MuJoCo Menagerie zich zal ontwikkelen.

 

 

Wat is het volgende?

DeepMind heeft gezegd dat het in de toekomst meer robots zal blijven toevoegen aan de MuJoCo Menagerie. Ze hebben ook gezegd dat ze eraan werken om de Menagerie gebruiksvriendelijker te maken, zodat iedereen aan de slag kan met simulaties van machineleren. Het is spannend om te zien wat DeepMind hierna gaat doen en hoe de MuJoCo Menagerie zich zal ontwikkelen.

 

Wat denk jij? Denkt u dat de MuJoCo Menagerie een waardevol instrument zal zijn voor machinaal leren? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Sleutelwoorden: diepe geest, simulatie, Menagerie, robotica, machinaal leren


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Disruptive Inspiration Daily

De laatste disruptieve trends met convergerende technologieën die uw leven zullen veranderen!

filter-icon

Filter onderwerpen

2030
3D
3D scannen
3D-printen
3dscanning
5G
Ai
AItutor
algoritmen
AlphaFold
AR
architectuur
art
augmentatie
Augmented Intelligence
Augmented Reality
AutoGPT
automatisering
Automatisering en autonomie
autonoom
avatar
Batterij
beeldvorming
beton
bewustzijn
Biomimicry
bitcoin
Blockchain
boerderij