Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

DeepMind brengt MuJoCo Menagerie uit: Collectie van gesimuleerde robots voor machinaal leren

DeepMind brengt MuJoCo Menagerie uit: Collectie van gesimuleerde robots voor machinaal leren

Wat is er gebeurd?

DeepMind, bekend van zijn werk aan het kunstmatige intelligentieprogramma AlphaGo Zero, heeft een nieuw hulpmiddel uitgebracht, de MuJoCo Menagerie. Deze Menagerie is een verzameling van 8 kant-en-klare robots, ontworpen om het gebruikers gemakkelijker te maken aan de slag te gaan met machine learning simulaties. De robots in deze Menagerie zijn gebaseerd op levensechte hardware en variëren van handen tot vierpotige dieren. Deze release van DeepMind is een belangrijke, omdat hij complexe natuurkundige simulaties toegankelijker maakt voor iedereen. Met de MuJoCo Menagerie kunnen gebruikers snel realistische robotmodellen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over het zelf maken van elk detail.

 

Waarom is dit belangrijk?

DeepMind’s MuJoCo Menagerie is een essentiële release omdat het de toegang tot complexe natuurkundige simulaties democratiseert. Met de MuJoCo Menagerie kan iedereen realistische robotmodellen maken zonder een expert te hoeven zijn in natuurkunde of techniek. Hierdoor zullen meer mensen kunnen experimenteren met machinaal leren, wat tot baanbrekende ontdekkingen zou kunnen leiden. DeepMind heeft gezegd dat ze in de toekomst meer robots zullen blijven toevoegen aan de MuJoCo Menagerie en ze werken er ook aan om het gebruik ervan nog eenvoudiger te maken. Het is spannend om te zien wat DeepMind hierna gaat doen en hoe de MuJoCo Menagerie zich zal ontwikkelen.

 

 

Wat is het volgende?

DeepMind heeft gezegd dat het in de toekomst meer robots zal blijven toevoegen aan de MuJoCo Menagerie. Ze hebben ook gezegd dat ze eraan werken om de Menagerie gebruiksvriendelijker te maken, zodat iedereen aan de slag kan met simulaties van machineleren. Het is spannend om te zien wat DeepMind hierna gaat doen en hoe de MuJoCo Menagerie zich zal ontwikkelen.

 

Wat denk jij? Denkt u dat de MuJoCo Menagerie een waardevol instrument zal zijn voor machinaal leren? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Sleutelwoorden: diepe geest, simulatie, Menagerie, robotica, machinaal leren


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.