Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Disruptive Inspiration Daily

Deze technologie verandert de echte wereld in levende kunst: Onderzoekers creëren snel en gemakkelijk virtuele werelden

Deze technologie verandert de echte wereld in levende kunst: Onderzoekers creëren snel en gemakkelijk virtuele werelden

 

Go Digital

Wat is er gebeurd? Hebt u ooit een film gezien en gewenst dat u deel kon uitmaken van de wereld die op het witte doek werd gecreëerd? Met deze nieuwe technologie, kan dat! Onderzoekers hebben een manier ontwikkeld om snel en gemakkelijk virtuele werelden te creëren met gebruikmaking van beelden uit de echte wereld. Dit opent allerlei mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren. Stelt u zich eens voor dat u een metaverse aanwezigheid kunt creëren voor uw bedrijf of dat u uw vrienden mee kunt nemen op een virtuele tour van uw nieuwste vakantiebestemming. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk en hoe zal dit een positieve invloed hebben op het leven van de mensen en op de planeet? Deze technologie kan ons helpen menselijk te blijven door ons een manier te bieden om op een meer meeslepende en realistische manier in contact te komen met elkaar en met de wereld om ons heen. Bovendien kan het bedrijven helpen tijd en geld te besparen door hen in staat te stellen virtuele prototypes van producten of omgevingen te maken alvorens zich vast te leggen op het echte werk. Uiteindelijk heeft deze technologie het potentieel om van de wereld een meer verbonden en efficiënte plaats te maken.

 

Wat is het volgende?

Naarmate bedrijven een metaverse aanwezigheid via een digitale tweeling onderzoeken, zal de mogelijkheid om snel en gemakkelijk gestileerde virtuele werelden op te bouwen alleen maar belangrijker worden. Deze technologie kan bedrijven en particulieren een concurrentievoordeel geven op de markt. Bent u klaar om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

Wat denk jij? Ziet u het potentieel van deze technologie in uw sector? Hoe zou u het kunnen gebruiken om een concurrentievoordeel te creëren? We horen graag uw mening in de commentaren!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Disruptive Inspiration Daily

De laatste disruptieve trends met convergerende technologieën die uw leven zullen veranderen!

filter-icon

Filter onderwerpen

2030
3D
3D scannen
3D-printen
3dscanning
5G
Ai
AItutor
algoritmen
AlphaFold
AR
architectuur
art
augmentatie
Augmented Intelligence
Augmented Reality
AutoGPT
automatisering
Automatisering en autonomie
autonoom
avatar
Batterij
beeldvorming
beton
bewustzijn
Biomimicry
bitcoin
Blockchain
boerderij