Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Deze technologie verandert de echte wereld in levende kunst: Onderzoekers creëren snel en gemakkelijk virtuele werelden

Deze technologie verandert de echte wereld in levende kunst: Onderzoekers creëren snel en gemakkelijk virtuele werelden

 

Go Digital

Wat is er gebeurd? Hebt u ooit een film gezien en gewenst dat u deel kon uitmaken van de wereld die op het witte doek werd gecreëerd? Met deze nieuwe technologie, kan dat! Onderzoekers hebben een manier ontwikkeld om snel en gemakkelijk virtuele werelden te creëren met gebruikmaking van beelden uit de echte wereld. Dit opent allerlei mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren. Stelt u zich eens voor dat u een metaverse aanwezigheid kunt creëren voor uw bedrijf of dat u uw vrienden mee kunt nemen op een virtuele tour van uw nieuwste vakantiebestemming. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk en hoe zal dit een positieve invloed hebben op het leven van de mensen en op de planeet? Deze technologie kan ons helpen menselijk te blijven door ons een manier te bieden om op een meer meeslepende en realistische manier in contact te komen met elkaar en met de wereld om ons heen. Bovendien kan het bedrijven helpen tijd en geld te besparen door hen in staat te stellen virtuele prototypes van producten of omgevingen te maken alvorens zich vast te leggen op het echte werk. Uiteindelijk heeft deze technologie het potentieel om van de wereld een meer verbonden en efficiënte plaats te maken.

 

Wat is het volgende?

Naarmate bedrijven een metaverse aanwezigheid via een digitale tweeling onderzoeken, zal de mogelijkheid om snel en gemakkelijk gestileerde virtuele werelden op te bouwen alleen maar belangrijker worden. Deze technologie kan bedrijven en particulieren een concurrentievoordeel geven op de markt. Bent u klaar om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

Wat denk jij? Ziet u het potentieel van deze technologie in uw sector? Hoe zou u het kunnen gebruiken om een concurrentievoordeel te creëren? We horen graag uw mening in de commentaren!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.