Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Ecacia: Een prototype voor zonne-energie dat de bomen van de Afrikaanse Savanne nabootst.

Ecacia: Een prototype voor zonne-energie dat de bomen van de Afrikaanse Savanne nabootst.

 

Wat is er gebeurd?

Ontwerper Samuel Wilkinson heeft een prototype voor zonne-energie gemaakt, Ecacia genaamd, dat de bomen van de Afrikaanse savanne nabootst. Door de grote, paraplu-achtige overkapping kan hij grote hoeveelheden zonlicht opvangen, dat vervolgens wordt omgezet in energie. Dit duurzame ontwerp kan het warme weer verlichten en tegelijkertijd zonne-energie oogsten!

Waarom is dit belangrijk?

Nu zonne-energie steeds populairder wordt, is het essentieel om efficiënte en duurzame manieren te vinden om deze energie te oogsten. Ecacia is een uitstekend voorbeeld van hoe zonne-energie kan worden geoogst op een manier die zowel milieuvriendelijk als esthetisch verantwoord is. Op het dak van de structuur zijn meer dan 700 zonnecellen aangebracht. Hierdoor kan Ecacia grote hoeveelheden zonlicht opvangen, dat vervolgens wordt omgezet in energie. Het prototype voor het oogsten van zonne-energie bevindt zich nog in een vroeg stadium, maar heeft een uitstekend potentieel om een duurzame en efficiënte manier te zijn om zonne-energie te oogsten.

 

Wat denk jij? Vind je het ontwerp van Ecacia mooi? Denk je dat het een uitstekende manier is om zonne-energie te oogsten? Laat het ons weten in de commentaren!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.