Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Festo presenteert twee indrukwekkende vliegende robots op RoboBoston

Festo presenteert twee indrukwekkende vliegende robots op RoboBoston

Wat is er gebeurd?

Festo brengt dit jaar twee indrukwekkende vliegende robots mee naar RoboBoston! De bionische libel, geïnspireerd door de natuur, kan meer vliegmanoeuvres uitvoeren dan helikopters en gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde zweefvliegtuigen samen. De Festo BionicSwifts, gemodelleerd naar de gierzwaluwfamilie, zijn wendbaar en wendbaar. Ze kunnen met gemak loopings en steile bochten vliegen.

 

bionics-bionicswift-teaser-00002-festo_fix1920x880christan-kromme-speaker-futurist

Waarom is dit belangrijk?

Dit is belangrijk omdat het publiek zelden ziet welke reeks robots wordt ontwikkeld en ingezet. Op de Seaport Common in Boston zullen meer dan 40 bedrijven en universiteiten hun nieuwste technologieën presenteren op de jaarlijkse Robot Block Party van MassRobotics. Festo’s vliegende robotlibel en swift zijn twee van de vele indrukwekkende robots die worden tentoongesteld.

 

Wat hoopt Festo te bereiken?

Festo hoopt te laten zien hoe de natuur kan inspireren tot innovatieve roboticaoplossingen. Het bedrijf hoopt ook te laten zien hoe zijn robots kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder luchtfotografie, landmetingen, zoek- en reddingsmissies en pakketbezorging.

 

Hoe heeft de natuur de ingenieurs geïnspireerd?

De manier die de ingenieurs inspireerde was dat dieren vliegen. Zij bestudeerden de vluchtpatronen van vogels en insecten om te zien hoe deze konden worden toegepast op robots.

 

Wat denk jij? Vindt u de vliegende robots van Festo indrukwekkend? Denk je dat ze alles kunnen bereiken wat het bedrijf hoopt? Laat het ons weten in de commentaren!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.