Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Grammarly kondigt AI-schrijfassistent GrammarlyGO aan

Grammarly kondigt GrammarlyGO aan, een AI-hulpmiddel dat voor u schrijft

Schrijven kan voor velen een ontmoedigende taak zijn, maar Grammarly heeft het ons gemakkelijker gemaakt met zijn grammatica- en spellingcontrole. Nu heeft het bedrijf een nieuwe AI-tool geïntroduceerd genaamd GrammarlyGO, die belooft je schrijfwerk voor je te doen.

 

Wat is GrammarlyGO?

GrammarlyGO is een nieuwe generatieve AI tool van Grammarly die on-demand, contextueel bewuste suggesties voor je schrijven biedt. De tool houdt rekening met uw persoonlijke stem en merkstijl en volgt daarbij de bedrijfsfilosofie van augmented intelligence. Het beste deel is dat GrammarlyGO kan worden gebruikt met alle apps waarmee de bestaande Grammarly tool werkt, waardoor het een gemakkelijke aanvulling is op je schrijfgereedschapskist.

 

Wat kan GrammarlyGO doen?

Volgens het bedrijf kan GrammarlyGO u helpen uw schrijven te herschrijven op toon, duidelijkheid en lengte. Je kunt de tool ook gebruiken om ideeën op te doen en je schrijfproces te deblokkeren, want hij biedt schetsen en brainstorms die worden gegenereerd op basis van aanwijzingen. Bovendien kunt u een vraag intypen en GrammarlyGO een tekst van hoge kwaliteit voor u zien schrijven, of u kunt het gebruiken om e-mails intelligent te beantwoorden door een doordacht antwoord op te stellen dat de context van de e-mail begrijpt.

 

Hoe verschilt GrammarlyGO van andere generatieve AI-hulpmiddelen?

GrammarlyGO verschilt van andere generatieve AI-hulpmiddelen omdat het rekening houdt met uw bestaande schrijfvoorkeuren, die u kunt veranderen om uw schrijven meer te laten klinken zoals u het bedoelt. De tool biedt ook gepersonaliseerde steminstellingen en professionele rollen, zodat het geschrevene is afgestemd op uw voorkeuren. Bovendien maakt het gebruik van unieke context om relevante aanwijzingen te suggereren voor het opstarten of verbeteren van uw schrijven, en het is gebouwd met hoge normen voor de beveiliging van bedrijfsgegevens, gebruikersprivacy en verantwoorde AI.

 

Wanneer zal GrammarlyGO beschikbaar zijn?

GrammarlyGO zal vanaf april in bèta beschikbaar zijn voor gebruikers van Grammarly Premium, Grammarly Business en Grammarly for Education. Het zal ook beschikbaar zijn voor gratis gebruikers in de VS, Canada, het VK, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Polen en Oekraïne.

 

Andere AI-instrumenten in het nieuws

GrammarlyGO is niet het enige AI-hulpmiddel dat de laatste tijd het nieuws haalt. Discord heeft onlangs nieuwe AI-tools aangekondigd en Microsofts Bing, dat nu door AI wordt aangedreven, is de 100 miljoen dagelijks actieve gebruikers gepasseerd.


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Top 3 populaire keynotes

 

Bekijk de meest geboekte keynotes: Digital & Human, De toekomst van AI en ontwikkel De AI Mindset.

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.