Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Grenzeloze Robotica: Kunstmatige intelligentie die thuiskwekers helpt

Grenzeloze Robotica: Kunstmatige intelligentie die thuiskwekers helpt

 

Go Digital

Wat is er gebeurd? Als samenleving zijn we voortdurend op zoek naar manieren om ons leven gemakkelijker te maken. Boundless Robotics maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om thuiskwekers te helpen moeiteloos eetbare planten te produceren. Met een systeem genaamd “Annaboto” neemt dit bedrijf de uitdagingen van het thuis kweken weg en stelt het mensen in staat hun verse producten met weinig moeite vast te krijgen. Wie wist dat AI zo’n positieve invloed kon hebben op onze voedselproductie?

 

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk voor de mens en de planeet? Het gebruik van kunstmatige intelligentie op deze manier zou kunnen bijdragen tot de bevordering van duurzaamheid en medicijn-/voedselzekerheid. Dit systeem is niet alleen efficiënt, maar vereist ook minder water dan de traditionele methoden om planten te kweken. In een wereld waarin klimaatverandering een reële en dringende zorg is, bieden producten als Annaboto een sprankje hoop dat we manieren kunnen vinden om duurzaam te leven zonder aan gemak in te boeten. Technologie heeft alles te maken met het beheersen van complexiteit, en exponentiële technologie zal ons helpen exponentiële complexiteit te beheersen. In de nabije toekomst zal iedereen zijn eigen voedsel, kruiden en medicijnen kunnen kweken.

 annabot-ai-christan-kromme-spreker-futurist

annabot-ai-2-christan-kromme-spreker-futurist

Wat is het volgende?

De volgende stap voor Boundless Robotics is de technologie te blijven verbeteren, zodat deze door meer mensen kan worden gebruikt. Het bedrijf werkt ook aan een versie van Annaboto die kan worden gebruikt om binnenshuis voedsel te verbouwen, wat een doorbraak zou betekenen voor stadsbewoners die van verse, gezonde producten willen genieten zonder hun huis te hoeven verlaten. We kunnen niet wachten om te zien waar dit bedrijf nog mee komt!

 

Heb je een thuiskweeksysteem? Laat het ons weten in de commentaren hieronder!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.