Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Disruptive Inspiration Daily

Grammarly kondigt AI-schrijfassistent GrammarlyGO aan

Grammarly kondigt GrammarlyGO aan, een AI-hulpmiddel dat voor u schrijft

Schrijven kan voor velen een ontmoedigende taak zijn, maar Grammarly heeft het ons gemakkelijker gemaakt met zijn grammatica- en spellingcontrole. Nu heeft het bedrijf een nieuwe AI-tool geïntroduceerd genaamd GrammarlyGO, die belooft je schrijfwerk voor je te doen.

 

Wat is GrammarlyGO?

GrammarlyGO is een nieuwe generatieve AI tool van Grammarly die on-demand, contextueel bewuste suggesties voor je schrijven biedt. De tool houdt rekening met uw persoonlijke stem en merkstijl en volgt daarbij de bedrijfsfilosofie van augmented intelligence. Het beste deel is dat GrammarlyGO kan worden gebruikt met alle apps waarmee de bestaande Grammarly tool werkt, waardoor het een gemakkelijke aanvulling is op je schrijfgereedschapskist.

 

Wat kan GrammarlyGO doen?

Volgens het bedrijf kan GrammarlyGO u helpen uw schrijven te herschrijven op toon, duidelijkheid en lengte. Je kunt de tool ook gebruiken om ideeën op te doen en je schrijfproces te deblokkeren, want hij biedt schetsen en brainstorms die worden gegenereerd op basis van aanwijzingen. Bovendien kunt u een vraag intypen en GrammarlyGO een tekst van hoge kwaliteit voor u zien schrijven, of u kunt het gebruiken om e-mails intelligent te beantwoorden door een doordacht antwoord op te stellen dat de context van de e-mail begrijpt.

 

Hoe verschilt GrammarlyGO van andere generatieve AI-hulpmiddelen?

GrammarlyGO verschilt van andere generatieve AI-hulpmiddelen omdat het rekening houdt met uw bestaande schrijfvoorkeuren, die u kunt veranderen om uw schrijven meer te laten klinken zoals u het bedoelt. De tool biedt ook gepersonaliseerde steminstellingen en professionele rollen, zodat het geschrevene is afgestemd op uw voorkeuren. Bovendien maakt het gebruik van unieke context om relevante aanwijzingen te suggereren voor het opstarten of verbeteren van uw schrijven, en het is gebouwd met hoge normen voor de beveiliging van bedrijfsgegevens, gebruikersprivacy en verantwoorde AI.

 

Wanneer zal GrammarlyGO beschikbaar zijn?

GrammarlyGO zal vanaf april in bèta beschikbaar zijn voor gebruikers van Grammarly Premium, Grammarly Business en Grammarly for Education. Het zal ook beschikbaar zijn voor gratis gebruikers in de VS, Canada, het VK, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Polen en Oekraïne.

 

Andere AI-instrumenten in het nieuws

GrammarlyGO is niet het enige AI-hulpmiddel dat de laatste tijd het nieuws haalt. Discord heeft onlangs nieuwe AI-tools aangekondigd en Microsofts Bing, dat nu door AI wordt aangedreven, is de 100 miljoen dagelijks actieve gebruikers gepasseerd.


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Top 3 populaire keynotes

Bekijk de meest geboekte keynotes: Go Digital, Stay Human, The Future of AI en Developing a Future Proof Mindset

Disruptive Inspiration Daily

De laatste disruptieve trends met convergerende technologieën die uw leven zullen veranderen!

filter-icon

Filter onderwerpen

2030
3D
3D scannen
3D-printen
3dscanning
5G
Ai
AItutor
algoritmen
AlphaFold
AR
architectuur
art
augmentatie
Augmented Intelligence
Augmented Reality
AutoGPT
automatisering
Automatisering en autonomie
autonoom
avatar
Batterij
beeldvorming
beton
bewustzijn
Biomimicry
bitcoin
Blockchain
boerderij