Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Ikea’s nieuwe AI-gebaseerde AR-ontwerptool laat je al je lelijke meubels wissen voor je die van hen uitprobeert

Ikea’s nieuwe AI-gebaseerde AR-ontwerptool laat je al je lelijke meubels wissen voor je die van hen uitprobeert

 

Go Digital

Wat is er gebeurd? Als je op mij lijkt, ben je bang om naar Ikea te gaan. Het is er altijd zo druk, en het is zo moeilijk om in die gigantische winkel het juiste meubelstuk te vinden. Maar nu, dankzij hun nieuwe AI-aangedreven augmented reality-app, kunt u uw bestaande meubels virtueel uitwissen en al hun meubels uitproberen voordat u zelfs uw huis verlaat! Open de app, scan je kamer en selecteer de meubels die je wilt zien. U kunt bestaande meubels verwijderen en u kunt zelfs de kleur en stijl van de meubels veranderen om te zien hoe het eruit zou zien in uw huis. Dit is een geweldige manier om te voorkomen dat u een fout maakt bij het kopen van meubels – geen lelijke banken of bedden meer!

 

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk en hoe zal het een positieve invloed hebben op de mensen en onze planeet? Deze app is belangrijk omdat mensen zo meubels kunnen uitproberen voordat ze ze kopen, waardoor ze minder kans hebben om een fout te maken en iets te kopen dat ze niet mooi vinden. Dit is goed voor het milieu omdat er dan minder meubilair wordt teruggebracht of weggegooid, en het is ook goed voor de mensen omdat ze zo tijd en geld besparen.

Wat is het volgende?

Ikea’s nieuwe AR app is nu beschikbaar, en ik raad je ten zeerste aan om hem te bekijken als je overweegt om nieuwe meubels te kopen. Het is een goede manier om vergissingen te voorkomen, en het kan je een trip naar de winkel besparen! Bedankt voor het lezen!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.