Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Disruptive Inspiration Daily

Ikea's nieuwe AI-gebaseerde AR-ontwerptool laat je al je lelijke meubels wissen voor je die van hen uitprobeert

Ikea's nieuwe AI-gebaseerde AR-ontwerptool laat je al je lelijke meubels wissen voor je die van hen uitprobeert

 

Go Digital

Wat is er gebeurd? Als je op mij lijkt, ben je bang om naar Ikea te gaan. Het is er altijd zo druk, en het is zo moeilijk om in die gigantische winkel het juiste meubelstuk te vinden. Maar nu, dankzij hun nieuwe AI-aangedreven augmented reality-app, kunt u uw bestaande meubels virtueel uitwissen en al hun meubels uitproberen voordat u zelfs uw huis verlaat! Open de app, scan je kamer en selecteer de meubels die je wilt zien. U kunt bestaande meubels verwijderen en u kunt zelfs de kleur en stijl van de meubels veranderen om te zien hoe het eruit zou zien in uw huis. Dit is een geweldige manier om te voorkomen dat u een fout maakt bij het kopen van meubels - geen lelijke banken of bedden meer!

 

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk en hoe zal het een positieve invloed hebben op de mensen en onze planeet? Deze app is belangrijk omdat mensen zo meubels kunnen uitproberen voordat ze ze kopen, waardoor ze minder kans hebben om een fout te maken en iets te kopen dat ze niet mooi vinden. Dit is goed voor het milieu omdat er dan minder meubilair wordt teruggebracht of weggegooid, en het is ook goed voor de mensen omdat ze zo tijd en geld besparen.

Wat is het volgende?

Ikea's nieuwe AR app is nu beschikbaar, en ik raad je ten zeerste aan om hem te bekijken als je overweegt om nieuwe meubels te kopen. Het is een goede manier om vergissingen te voorkomen, en het kan je een trip naar de winkel besparen! Bedankt voor het lezen!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Disruptive Inspiration Daily

De laatste disruptieve trends met convergerende technologieën die uw leven zullen veranderen!

filter-icon

Filter onderwerpen

2030
3D
3D scannen
3D-printen
3dscanning
5G
Ai
AItutor
algoritmen
AlphaFold
AR
architectuur
art
augmentatie
Augmented Intelligence
Augmented Reality
AutoGPT
automatisering
Automatisering en autonomie
autonoom
avatar
Batterij
beeldvorming
beton
bewustzijn
Biomimicry
bitcoin
Blockchain
boerderij