Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Imagen is Google’s AI systeem dat fotorealistische beelden maakt van ingevoerde tekst

Imagen is Google’s AI systeem dat fotorealistische beelden maakt van ingevoerde tekst

Go Digital

Wat is er gebeurd? Als men vroeger een afbeelding wilde genereren op basis van een tekstbeschrijving, had men gespecialiseerde hulpmiddelen en veel expertise nodig. Maar nu, is er Imagen. Imagen is een AI-systeem dat fotorealistische afbeeldingen maakt van ingevoerde tekst, en het is beschikbaar voor iedereen met een computer en een internetverbinding. Alles wat je nodig hebt is wat tekst, en Imagen doet de rest. Dit is belangrijk omdat het de kracht van AI toont om nieuwe dingen te creëren uit bestaande gegevens. Met Imagen kunnen we ons allerlei nieuwe beelden voorstellen die voorheen niet bestonden, en die voor allerlei doeleinden kunnen worden gebruikt.

 

google-imagine-001-christan-kromme-spreker-futurist-1

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk? Dit is belangrijk omdat het aantoont dat, zelfs nu AI steeds beter wordt in het creëren van dingen, wij mensen nog steeds een belangrijke rol te spelen hebben. Wij zijn degenen die beslissen wat we ons voorstellen en wat we met Imagen creëren. Dus zelfs als AI krachtiger wordt, moeten we ervoor zorgen dat we er controle over houden, en het voor het goede gebruiken. Stel je voor hoe deze nieuwe technologie artistieke banen en ontwerpbanen zal beïnvloeden. Vertel het AI-systeem wat voor website, logo of product u wilt en het systeem begint het voor u te ontwerpen, niet één versie maar misschien wel duizenden versies.

 

Ik ben benieuwd wat mensen zich voorstellen bij Imagen! Wat ga je maken? Laat het me weten in de commentaren hieronder. Bedankt voor het lezen!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.