Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Interior AI – Een krachtig nieuw hulpmiddel voor interieurontwerpers

Interior AI – Een krachtig nieuw hulpmiddel voor interieurontwerpers

 

Ai-powered Interieurontwerp.

Binnenhuisarchitectuur is een complex en voortdurend veranderend vakgebied, waar voortdurend nieuwe stijlen en trends opduiken. Het bijhouden van de laatste trends kan een fulltime baan zijn, laat staan het bedenken van geheel nieuwe en originele ideeën voor klanten. Dit is waar Interior AI om de hoek komt kijken. Interior AI is een nieuw platform dat gebruikers helpt nieuwe stijlen en functies voor hun binnenruimtes te genereren.

 

new-ai-image-generator-kan-gebruikers-helpen-hun-eigen-ruimten-herontwerpen_7christan-kromme-spreker-futurist

 

Hoe het werkt

Het programma neemt een 2D beeld van een binnenruimte als invoer. Deze afbeelding kan op het internet worden gevonden of door de gebruiker zelf worden gemaakt. Het programma gebruikt dit beeld vervolgens om een van de 16 voorgeselecteerde stijlen te genereren, variërend van Minimalistisch tot Cyberpunk. De gebruiker kan ook een andere functie kiezen voor de kamer, keuken, kantoor aan huis, buitenterras of zelfs fitnessruimte, en zo een geheel nieuwe inrichting creëren. Dit krachtige hulpmiddel kan ontwerpers helpen tijd te besparen en creatiever te zijn in hun werk.

 

new-ai-image-generator-kan-gebruikers-helpen-hun-eigen-ruimten-herontwerpen_7christan-kromme-spreker-futurist

 

Interior AI is een stap vooruit ten opzichte van andere platforms en technologieën en helpt gebruikers nieuwe ideeën en inspiratie te vinden om hun huis te verbeteren. Met dit instrument is de sky the limit wat betreft interieurontwerpmogelijkheden.

 

 

Conclusie

Interior AI is een krachtig nieuw instrument dat ontwerpers kan helpen tijd te besparen en creatiever te zijn in hun werk. Met dit instrument is de sky the limit wat betreft interieurontwerpmogelijkheden. Als u een interieurontwerper bent of iemand die geïnteresseerd is in het verkennen van nieuwe ideeën voor uw huis, raad ik u ten zeerste aan Interior AI te bekijken.

 

Probeer het zelf:

https://interiorai.com/

 


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.