Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Wetenschappers maken krachtige holografische camera die overal doorheen kan kijken

Wetenschappers maken krachtige holografische camera die overal doorheen kan kijken

 

Wat is er gebeurd?

Wat als je door muren, mist en menselijk vlees kon kijken? Met deze nieuwe holografische camera, kan dat! Wetenschappers hebben een camera gemaakt die beelden kan reconstrueren van objecten die aan het zicht zijn onttrokken. Dit krachtige apparaat kan allerlei toepassingen hebben, van beveiliging tot geneeskunde.

 

Waarom is dit belangrijk?

De potentiële toepassingen van deze technologie zijn enorm. Bij beveiliging kan de camera worden gebruikt om verborgen wapens of explosieven op te sporen. In de geneeskunde zou de camera kunnen worden gebruikt om in het menselijk lichaam te kijken zonder een invasieve operatie uit te voeren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Hoe werkt deze holografische camera?

De camera maakt gebruik van een systeem om licht op te vangen dat “synthetische golflengte holografie” wordt genoemd. Dit systeem verstrooit laserlicht op verborgen objecten en kaatst het terug naar de camera. Een AI reconstrueert de signalen om een beeld van het verborgen object te maken.

 

Wat zijn de gevolgen van deze technologie?

Deze krachtige camera zou een groot aantal toepassingen kunnen hebben, van beveiliging tot geneeskunde. De potentiële implicaties zijn enorm en fascinerend. We kunnen niet wachten om te zien wat wetenschappers met deze fantastische nieuwe technologie doen!

 

Wat betekent dit voor de toekomst?

Deze baanbrekende technologie kan onze kijk op de wereld veranderen. Stel je voor dat je de binnenkant van een menselijk lichaam en de werking van de organen in real time ziet zonder een ziekenhuis te bezoeken. We zijn een stap dichter bij die realiteit met deze ongelooflijke holografische cameratechnologie. Blijf kijken voor meer verbazingwekkende vooruitgang in wetenschap en technologie!

 

Wat vind je van dit nieuws? Deel je gedachten in de commentaren hieronder!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.