Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Magazijnrobot leert menselijke lichaamstaal om productiviteit te maximaliseren

Magazijnrobot leert menselijke lichaamstaal om productiviteit te maximaliseren

 

Go Digital

Wat is er gebeurd? Naarmate de robottechnologie voortschrijdt, zien we een toenemend aantal machines die zijn ontworpen om in de nabijheid van mensen te werken. Eén zo’n robot is de magazijnrobot van Brooks. Deze robot is ontworpen om de menselijke lichaamstaal te lezen en zo te begrijpen wat zijn menselijke teamgenoten aan het doen zijn. Dit zou kunnen leiden tot een hogere productiviteit in magazijnen en andere industriële omgevingen. Het is nog onduidelijk of dit zal leiden tot nieuwe soorten banen, maar het is zeker een interessante ontwikkeling in de wereld van de robotica!

 

robots-lezen-mensen-lichaamstaal-2-christan-kromme-spreker-futurist

Met dank aan Robuuste AI

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk? Naarmate robots meer en meer gemeengoed worden, is het belangrijk na te denken over de implicaties van deze technologie voor de menselijke interactie. Het is niet eenvoudig om robots in staat te stellen de menselijke lichaamstaal te lezen, maar het is wel een taak die een grote invloed zou kunnen hebben op de manier waarop wij met machines werken.

 

Robots worden meer en meer samen met mensen gebruikt, en door manieren te vinden om de samenwerking tussen mens en robot te verbeteren kunnen organisaties hun productie verhogen en misschien nieuwe soorten banen creëren in plaats van robots die mensen vervangen. Het is echter moeilijk voor robots om menselijke signalen te interpreteren.

 

De toekomst van robotica is mensen aanvullen en helpen in plaats van ze te vervangen. We moeten nadenken over hoe we deze technologie ten volle kunnen benutten om een betere toekomst voor iedereen te creëren.

 

Wat denk jij? Denkt u dat robots uiteindelijk in staat zullen zijn om mensen op de werkvloer te vervangen? Of denkt u dat ze gewoon onze bestaande mogelijkheden zullen vergroten? Laat ons weten wat je denkt in de commentaren hieronder


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.