Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Hoe het nabootsen van menselijke acties de capaciteiten van robots kan verbeteren

Hoe het nabootsen van menselijke acties de capaciteiten van robots kan verbeteren

 

Heeft u er ooit van gedroomd dat uw robot u zou helpen met dagelijkse taken? Nou, die droom wordt werkelijkheid dankzij Deep Learning Robotics (DLR) en hun nieuwe robotbesturingssoftware. Deze software, onlangs geïntroduceerd op CES, is een game-changer in de robotica. Hiermee kunnen gebruikers robots zo natuurlijk en intuïtief mogelijk taken aanleren – door de taak gewoon te demonstreren.

 

Menselijke acties nabootsen

Stelt u zich eens voor dat u uw robot kunt laten zien hoe hij de was moet opvouwen of de vaatwasser moet inruimen, met slechts een eenvoudige demonstratie. Dit wordt mogelijk gemaakt door DLR’s geavanceerde algoritmen voor machinaal leren, die robots in staat stellen te leren door menselijke handelingen te observeren en na te bootsen. Dit maakt ingewikkelde instructies overbodig en maakt het voor iedereen toegankelijk om robots nieuwe taken te leren.

 

Maar de voordelen van deze software gaan veel verder dan alleen ons leven wat gemakkelijker maken. Het kan een revolutie teweegbrengen in industrieën zoals industriële productie en domotica. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en de aanpasbaarheid aan een groot aantal robots en toepassingen zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

“We zijn enthousiast om deze geavanceerde technologie aan de wereld voor te stellen”, zegt Aviv Vana, Marketing Director van DLR. “Ons doel is om het voor iedereen gemakkelijk te maken om het volledige potentieel van robots te ontsluiten, ongeacht de technische expertise. Deze revolutionaire software zal het gebruik en de toepassing van robots in diverse industrieën sterk uitbreiden.”

 

De menselijke vermogens verbeteren

Dit is nog maar het begin van hoe robots de menselijke capaciteiten kunnen verbeteren. Door ons in staat te stellen hen taken te leren op een manier die voor ons het meest natuurlijk en intuïtief is, kunnen wij naadloos met hen samenwerken. Het gaat niet om het vervangen van mensen; het gaat om het vergroten van onze mogelijkheden en om menselijker te worden.

 

Stel je een wereld voor waarin robots en mensen naadloos samenwerken. We kunnen erop vertrouwen dat ze de vervelende en repetitieve taken op zich nemen, zodat we ons kunnen concentreren op de belangrijkere en zinvollere aspecten van ons leven. Dit is de toekomst die de nieuwe software van DLR helpt creëren. En het beste deel? De software is nu beschikbaar en compatibel met een reeks robotplatforms. Dus, wacht niet langer. Ontgrendel het volledige potentieel van robots en zie hoe ze uw capaciteiten kunnen vergroten en u kunnen helpen menselijker te worden.


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.