Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Disruptive Inspiration Daily

NEURA Robotics bouwt voort op cognitieve Cobots met 4NE-1 Humanoid

NEURA Robotics bouwt voort op cognitieve Cobots met 4NE-1 Humanoid

 

NEURA Robotics GmbH bouwt cognitieve systemen voor robots die hen in staat stellen mensen en hun omgeving beter te begrijpen. De humanoïde robot 4NE-1 van het bedrijf is bedoeld om mensen te bevrijden van vervelende taken in welke industrie dan ook. CEO David Reger gelooft dat de 4NE-1 een robuuste robot is die perfect past in de dagelijkse wereld van de mensheid.

 

De 4NE-1 humanoïde robot is uitgerust met NEURA's cognitieve technologie, waardoor de robot menselijk gedrag kan begrijpen en dienovereenkomstig met mensen kan interageren. De robot heeft ook een aangeboren vermogen om zich aan te passen aan verschillende omgevingen en situaties. Dit maakt de 4NE-1 geschikt voor diverse industriële taken, waaronder productie, gezondheidszorg, horeca en detailhandel.

 

 

Een van de meest opvallende kenmerken van de 4NE-1 is zijn vermogen om samen te werken met mensen. De robot is uitgerust met sensoren om botsingen te vermijden en te detecteren wanneer er mensen in de buurt zijn. De 4NE-1 kan ook voorwerpen, gezichten en spraak herkennen, waardoor het een echt veelzijdige robot is die mensen kan bijstaan bij een verscheidenheid aan taken.

 

Conclusie:

De 4NE-1 humanoïde robot van NEURA Robotics GmbH is een echt veelzijdige en adaptieve robot die een revolutie teweeg kan brengen in de manier waarop wij werken. Met zijn cognitieve technologie en samenwerkingsmogelijkheden kan de 4NE-1 mensen helpen tijd vrij te maken door vervelende taken in elke bedrijfstak te automatiseren. Dit maakt de 4NE-1 tot een instrument van onschatbare waarde voor bedrijven en organisaties die hun efficiëntie en productiviteit willen verhogen.


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Disruptive Inspiration Daily

De laatste disruptieve trends met convergerende technologieën die uw leven zullen veranderen!

filter-icon

Filter onderwerpen

2030
3D
3D scannen
3D-printen
5G
Ai
algoritmen
AlphaFold
AR
architectuur
art
augmentatie
Augmented Intelligence
Augmented Reality
automatisering
Automatisering en autonomie
autonoom
avatar
Batterij
beeldvorming
beton
bewustzijn
Biomimicry
bitcoin
Blockchain
boerderij
bouw
bouwmaterialen
carbonnegatief
ChatGPT