Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

NEURA Robotics bouwt voort op cognitieve Cobots met 4NE-1 Humanoid

NEURA Robotics bouwt voort op cognitieve Cobots met 4NE-1 Humanoid

 

NEURA Robotics GmbH bouwt cognitieve systemen voor robots die hen in staat stellen mensen en hun omgeving beter te begrijpen. De humanoïde robot 4NE-1 van het bedrijf is bedoeld om mensen te bevrijden van vervelende taken in welke industrie dan ook. CEO David Reger gelooft dat de 4NE-1 een robuuste robot is die perfect past in de dagelijkse wereld van de mensheid.

 

De 4NE-1 humanoïde robot is uitgerust met NEURA’s cognitieve technologie, waardoor de robot menselijk gedrag kan begrijpen en dienovereenkomstig met mensen kan interageren. De robot heeft ook een aangeboren vermogen om zich aan te passen aan verschillende omgevingen en situaties. Dit maakt de 4NE-1 geschikt voor diverse industriële taken, waaronder productie, gezondheidszorg, horeca en detailhandel.

 

 

Een van de meest opvallende kenmerken van de 4NE-1 is zijn vermogen om samen te werken met mensen. De robot is uitgerust met sensoren om botsingen te vermijden en te detecteren wanneer er mensen in de buurt zijn. De 4NE-1 kan ook voorwerpen, gezichten en spraak herkennen, waardoor het een echt veelzijdige robot is die mensen kan bijstaan bij een verscheidenheid aan taken.

 

Conclusie:

De 4NE-1 humanoïde robot van NEURA Robotics GmbH is een echt veelzijdige en adaptieve robot die een revolutie teweeg kan brengen in de manier waarop wij werken. Met zijn cognitieve technologie en samenwerkingsmogelijkheden kan de 4NE-1 mensen helpen tijd vrij te maken door vervelende taken in elke bedrijfstak te automatiseren. Dit maakt de 4NE-1 tot een instrument van onschatbare waarde voor bedrijven en organisaties die hun efficiëntie en productiviteit willen verhogen.


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.