Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Spannende nieuwe ontwikkelingen in de vliegende auto industrie

Spannende nieuwe ontwikkelingen in de vliegende auto industrie

 

Er is de laatste tijd veel te doen over vliegende auto’s. Nu verschillende bedrijven werken aan de ontwikkeling van een commercieel levensvatbaar model, kunnen we gerust stellen dat de vliegende autotrend in de lift zit. Alef Aeronautics is een van de toonaangevende bedrijven op dit gebied, en hun laatste prototype van een vliegende auto maakt indruk op Tesla-investeerders. Dit is een blik op wat de vliegende auto van Alef Aeronautics uniek maakt.

 

 

De vliegende auto van Alef Aeronautics is uitgerust met een gedistribueerd elektrisch aandrijfsysteem, waardoor hij veel stiller is dan andere vliegende auto’s op de markt. Het heeft geen blootliggende propellers en een uitgebreid softwarematig vluchtstabilisatie- en veiligheidssysteem. Wat opstijgen en landen betreft, kan de vliegende auto van Alef Aeronautics verticaal opstijgen en landen, en ook op straat rijden. De Alef “Model A” vliegende auto heeft een rijbereik van 200 mijl en een vliegbereik van 110 mijl. Alef test en vliegt sinds 2019 met het full-size prototype.

 

Een ander belangrijk verkoopargument van de Alef Aeronautics vliegende auto zijn de veiligheidsvoorzieningen. De auto wordt geleverd met een drie- tot achtvoudige redundantie van alle kritieke onderdelen, een real-time duizendpuntsdiagnose en een elevon-stabilisatiesysteem. Al deze kenmerken zorgen samen voor een vliegende auto die ongelooflijk veilig en gemakkelijk te bedienen is.

 

 

Conclusie:

De vliegende auto-industrie is in opmars, en Alef Aeronautics loopt voorop met zijn innovatieve nieuwe prototype. Met zijn gedistribueerde elektrische aandrijfsysteem, zijn vermogen om verticaal op te stijgen en zijn robuuste veiligheidsvoorzieningen zal de vliegende auto van Alef Aeronautics zeker opzien baren en voor opschudding zorgen in de transportindustrie.


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.