Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

OPUS is een tekst-naar-video game platform aangedreven door generatieve AI

OPUS is een tekst-naar-video game platform aangedreven door generatieve AI

 

Wat als je de kracht van ChatGPT zou kunnen gebruiken om een 3D spel of film te bouwen? Terwijl we de toekomst van entertainment blijven vormgeven, wordt het steeds duidelijker dat het kruispunt van mens en technologie een cruciale rol speelt. Van gamification tot storytelling en verder, technologie stelt ons in staat nieuwe en opwindende vormen van entertainment te ervaren en ons op geheel nieuwe en creatieve manieren uit te drukken.

 

De kern van dit kruispunt is het idee dat technologie ons menselijker kan maken, door ons in staat te stellen in contact te komen met anderen en onze diepste gedachten, verlangens en verbeelding te verkennen. En dat is precies wat het team van OPUS doet.

 

OPUS is een revolutionair nieuw platform voor tekst-naar-videospellen, aangedreven door generatieve AI en een wereldwijde gemeenschap van makers. OPUS.AI Inc, gevestigd in de Verenigde Staten, is een maker en distributeur van entertainmentcontent die de grenzen verlegt van wat mogelijk is in gedecentraliseerd entertainment.

 

 

Met hun eigen AI-technologie kan OPUS literaire tekst in een oogwenk omzetten in levensechte werelden. Dit opent een nieuwe wereld van mogelijkheden voor dromers, gamers, kunstenaars, verhalenvertellers, muzikanten, adverteerders, investeerders en technische makers.

Als een zichzelf onderhoudende gedecentraliseerde wereldwijde gemeenschap brengt OPUS de beste en slimste geesten uit de entertainmentsector samen.

 

Of u nu een spelontwerper bent die meeslepende nieuwe werelden wil creëren, een verhalenverteller die zijn verhalen met de wereld wil delen of een filmmaker die een wereldwijd publiek wil bereiken, OPUS heeft voor elk wat wils.

Het mooie van dit platform is dat iedereen op zijn eigen unieke manier kan bijdragen. Of u nu een doorgewinterde professional bent of net begint, OPUS biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en samen kunt bouwen aan de toekomst van entertainment.

Dus waarom zou u betrokken raken bij OPUS?

Allereerst krijg je de kans om deel uit te maken van iets echt innovatiefs en baanbrekends. Nu de technologie zich in een razend tempo ontwikkelt, is er een steeds grotere vraag naar nieuwe en opwindende vormen van vermaak. En OPUS is perfect gepositioneerd om aan die vraag te voldoen.

 

Je krijgt niet alleen de kans om je werk te creëren en te delen met de wereld, maar ook om samen te werken met gelijkgestemden van over de hele wereld. Of je nu een nieuw spel wilt bouwen, een nieuw verhaal wilt creëren of een nieuwe film wilt ontwikkelen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Dus waar wacht je op? Word vandaag nog lid van Opus en maak deel uit van de toekomst van gedecentraliseerd entertainment! Samen kunnen we een wereld opbouwen waarin technologie en menselijke creativiteit samen iets magisch creëren.


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.