Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Het Threefolt Grid: De Peer-to-Peer internetrevolutie aanjager

 

Het Threefolt Grid: De Peer-to-Peer internetrevolutie aanjager

 

Wat is er gebeurd?

Vraag je je wel eens af hoe de toekomst van het internet eruit zal zien? Nou, ik wel. En ik geloof dat het ThreeFold Grid een belangrijke rol zal spelen in het aanjagen van de peer-to-peer internetrevolutie. ThreeFold is een open-source technologie van mensen, voor mensen. Het zal ons helpen de controle over onze gegevens en onze online ervaringen terug te nemen. Ik geloof dat ThreeFold alles wat we weten over het internet zal veranderen!

 

 

Waarom is dit belangrijk?

Het ThreeFold Grid is van essentieel belang omdat het de belofte inhoudt het wereldwijde internet op vele manieren te ontwrichten. Waar denk je aan als je het woord internet hoort? Voor velen zijn het de websites en applicaties die we als eindgebruikers online gebruiken. Maar het internet is veel meer dan dat. En uiteindelijk doorloopt elke actie die we online ondernemen een complex geheel van geautomatiseerde processen en protocollen om gegevens (bv. foto’s, video’s, berichten en andere bestanden) op te slaan, uit te voeren en door te sturen via de wereldwijde internetinfrastructuur.

 

Tegenwoordig bestaat deze infrastructuur uit enorme, energieverslindende datacentra. Het is voornamelijk geprivatiseerd en in handen van techreuzen als Facebook, Google en Amazon – die ook al de grootste internetplatforms en -diensten bezitten. ThreeFold wil dit veranderen door de internetinfrastructuur te decentraliseren en terug in handen van de mensen te leggen.

 

Wat betekent dit voor de toekomst?

Ik geloof dat ThreeFold het potentieel heeft om alles wat we weten over het internet te veranderen. Door de infrastructuur te decentraliseren en weer in handen van de mensen te geven, creëert ThreeFold een democratischer, duurzamer en veiliger internet voor iedereen. Ik ben benieuwd wat de toekomst brengt voor ThreeFold en de peer-to-peer internetrevolutie!

 

Wat denk jij?

Denk je dat ThreeFold de potentie heeft om het internet zoals wij het kennen te veranderen? Ik hoor graag je gedachten in de commentaren!

 

Voor meer info:

https://threefold.io/


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.