Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Disruptive Inspiration Daily

Solana brengt Web3-gebaseerde Smartphone genaamd de "Solana Saga" uit in 2023

Solana brengt Web3-gebaseerde Smartphone genaamd de "Solana Saga" uit in 2023

Go Digital

Wat is er gebeurd? Solana zal in 2023 een op Web3 gebaseerde smartphone uitbrengen, de "Solana Saga". Mede-oprichter Anatoly Yakovenko maakte de aankondiging bekend in de Yahoo Finance Live show op 27 juni 2022. Deze telefoon zal gebruik maken van geavanceerde technologieën zoals blockchain en Web3 om een meer gedecentraliseerde, veilige en gebruiksvriendelijke ervaring voor gebruikers te creëren.

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk? Hoe zal dit de mensen en onze samenleving beïnvloeden? Dit is een enorme stap voorwaarts voor de invoering van web3-technologieën. Met de release van de Solana Saga, zullen we meer mensen gedecentraliseerde web-gebaseerde toepassingen en diensten zien gebruiken. Dit zal leiden tot een meer gedecentraliseerde en gedistribueerde wereld. Een op blockchain gebaseerd platform voor digitale bedrijven kan bijvoorbeeld een gedecentraliseerde app store, betalingssystemen en softwareontwikkeling omvatten.

 

Dit is waar blockchain om de hoek komt kijken. Blockchain is, zoals eerder gezegd, een gedecentraliseerd openbaar grootboek dat de creatie van cryptocurrencies en slimme contracten mogelijk maakt. Dit is goed nieuws voor consumenten en bedrijven die de tussenpersoon willen uitschakelen (d.w.z. de grote technologiebedrijven van vandaag) omdat zij dan geen buitensporige commissies en servicekosten hoeven te betalen.

 

Wat is het volgende?

Ben je opgewonden over de release van de Solana Saga? Welke andere web-gebaseerde apparaten zou u graag zien? Laat het ons weten in de commentaren!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Disruptive Inspiration Daily

De laatste disruptieve trends met convergerende technologieën die uw leven zullen veranderen!

filter-icon

Filter onderwerpen

2030
3D
3D scannen
3D-printen
3dscanning
5G
Ai
AItutor
algoritmen
AlphaFold
AR
architectuur
art
augmentatie
Augmented Intelligence
Augmented Reality
AutoGPT
automatisering
Automatisering en autonomie
autonoom
avatar
Batterij
beeldvorming
beton
bewustzijn
Biomimicry
bitcoin
Blockchain
boerderij