Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Solana brengt Web3-gebaseerde Smartphone genaamd de “Solana Saga” uit in 2023

Solana brengt Web3-gebaseerde Smartphone genaamd de “Solana Saga” uit in 2023

Go Digital

Wat is er gebeurd? Solana zal in 2023 een op Web3 gebaseerde smartphone uitbrengen, de “Solana Saga”. Mede-oprichter Anatoly Yakovenko maakte de aankondiging bekend in de Yahoo Finance Live show op 27 juni 2022. Deze telefoon zal gebruik maken van geavanceerde technologieën zoals blockchain en Web3 om een meer gedecentraliseerde, veilige en gebruiksvriendelijke ervaring voor gebruikers te creëren.

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk? Hoe zal dit de mensen en onze samenleving beïnvloeden? Dit is een enorme stap voorwaarts voor de invoering van web3-technologieën. Met de release van de Solana Saga, zullen we meer mensen gedecentraliseerde web-gebaseerde toepassingen en diensten zien gebruiken. Dit zal leiden tot een meer gedecentraliseerde en gedistribueerde wereld. Een op blockchain gebaseerd platform voor digitale bedrijven kan bijvoorbeeld een gedecentraliseerde app store, betalingssystemen en softwareontwikkeling omvatten.

 

Dit is waar blockchain om de hoek komt kijken. Blockchain is, zoals eerder gezegd, een gedecentraliseerd openbaar grootboek dat de creatie van cryptocurrencies en slimme contracten mogelijk maakt. Dit is goed nieuws voor consumenten en bedrijven die de tussenpersoon willen uitschakelen (d.w.z. de grote technologiebedrijven van vandaag) omdat zij dan geen buitensporige commissies en servicekosten hoeven te betalen.

 

Wat is het volgende?

Ben je opgewonden over de release van de Solana Saga? Welke andere web-gebaseerde apparaten zou u graag zien? Laat het ons weten in de commentaren!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.