Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Keynote ChatGPT & Generatieve AI

Keynote Spreker & Tech Expert Christian Kromme

 

Offerte aanvragen

Hoe ChatGPT de wereld zal veranderen: een inspirerende keynote over AI & ChatGPT

 

Christian Kromme heeft veel ervaring met geavanceerde technologie, waaronder ChatGPT. In 2002 was hij medeoprichter van Artificial Industry, een van de eerste bedrijven in Nederland die zich specialiseerde in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interfaces en chatbots op basis van natuurlijke taalverwerking. Met meerdere triple-A klanten werd het bedrijf in 2015 verkocht, maar Christian’s expertise op het gebied van AI is sindsdien alleen maar gegroeid. Daarom geeft ChatGPT-expert Christian Kromme een inspirerende keynote over deze nieuwste technologische ontwikkelingen.

 

Tegenwoordig zijn chatbots geavanceerder dan ooit, dankzij technologieƫn als ChatGPT en Google Brad. Tijdens zijn inspirerende keynote over ChatGPT vertelt Christian over het enorme potentieel van deze technologieƫn om informatie en complexe systemen te begrijpen en ermee om te gaan.

Top 3 populaire keynotes

 

Bekijk de meest geboekte keynotes: Digital & Human, De toekomst van AI en ontwikkel De AI Mindset.

Christian Kromme

ChatGPT: Ontgrendel het potentieel van AI met Christian Kromme

Ā 

Christian Kromme is een vooraanstaand expert in generatieve AI en ChatGPT. Hij voorspelt dat deze ontwrichtende technologie een geheel nieuwe intuĆÆtieve interface zal creĆ«ren voor het grote publiek. Met zijn bestseller “Humanification: Go Digital, Stay Human” brengt Christian een uniek menselijk perspectief op geavanceerde AI-technologie. Hij is een ideale keuze voor een inspirerende en informatieve keynote spreker op uw komende evenement, dankzij zijn jarenlange ervaring met het geven van inzichtelijke keynotes over de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Ā 

Christian heeft het zeldzame vermogen om complexe technische concepten op een toegankelijke manier uit te leggen, waardoor ze begrijpelijk en relevant worden voor een breed publiek. Daarom is hij een populaire spreker op conferenties en evenementen wereldwijd.

Christian Kromme

Een keynote over ChatGPT: impact, ethiek en mogelijkheden

Ā 

De ongekende ontwikkeling van de AI-technologie roept belangrijke ethische vragen op waarmee organisaties en individuen moeten worstelen. In zijn keynote speeches onderzoekt Christian Kromme de ethiek van AI en bespreekt hij zaken als vooringenomenheid in AI-systemen, de impact van AI op banen en het personeelsbestand en de ethische verantwoordelijkheden van organisaties die AI-technologieƫn ontwikkelen en implementeren.

Ā 

Christian gaat ook in op het potentieel van AI om communicatie te transformeren, waarbij geheel nieuwe interfaces en interactiemethoden worden gecreƫerd die de manier waarop wij werken, socialiseren en met elkaar omgaan kunnen veranderen. Daarnaast onderzoekt hij hoe AI de traditionele industrieƫn ontwricht en nieuwe kansen voor innovatie creƫert, en wat de potentiƫle impact ervan is op de samenleving in het algemeen.

Christan-kromme-Speaker-Futurist

ChatGPT Keynote Aantekeningen

Ā 

Tijdens de keynote van Christian Kromme over ChatGPT krijgt u waardevolle inzichten in de impact van geavanceerde kunstmatige intelligentietechnologieƫn, zoals AI-chatbots en generatieve AI. Christian laat zien hoe deze technologieƫn een revolutie teweeg kunnen brengen in traditionele industrieƫn en nieuwe mogelijkheden voor innovatie kunnen creƫren. Tegelijkertijd bespreekt hij de kritische ethische vragen die deze technologieƫn oproepen.

Ā 

Met zijn unieke kijk op het effect van deze technologieƫn op de samenleving, communicatie en menselijke intelligentie biedt Christian waardevolle inzichten in de toekomst van de technologie en haar vermogen om de wereld vorm te geven. Tijdens de ChatGPT keynote ontdekt u ook hoe u deze technologieƫn in uw organisatie kunt implementeren om de curve voor te blijven. Bovendien leert u hoe u deze technologieƫn in uw organisatie kunt toepassen om succesvol te blijven in een steeds veranderend digitaal landschap. Mis deze kans niet om meer te weten te komen over ChatGPT en het potentieel ervan voor uw organisatie.

Quotes van Klanten

Wat is het volgende? ChatGPT is slechts het topje van de ijsberg

Ā 

De opkomst van ChatGPT is slechts het topje van de ijsberg als het gaat om dialooggebaseerde interfaces aangedreven door AI. Nu Google BRAD lanceert en Baidu Ernie, verwachten we een golf van nieuwe toepassingen die een hele generatie informatiediensten, waaronder websites, webwinkels en apps, volledig zullen ontwrichten. Met tekst-naar-beeld, tekst-naar-video, tekst-naar-audio, en tekst-naar-3D mogelijkheden, zullen deze interfaces het vermogen hebben om de manier waarop wij met informatie omgaan te veranderen, door een intuĆÆtieve en toegankelijke ervaring voor de massa te bieden.

Ā 

Naarmate deze op dialoog gebaseerde interfaces zich verder ontwikkelen en geavanceerder worden, kunnen we nieuwe toepassingen en diensten verwachten die we ons nu nog niet kunnen voorstellen. De sky is the limit, en met Christian Kromme als uw keynote speaker kan uw organisatie voorop lopen in dit spannende en snel evoluerende veld.

Christian Kromme

De expert in generatieve AI en ChatGPT die u nodig hebt voor uw evenement

Ā 

Ontmoet ChatGPT expert Christian Kromme, een Keynote Speaker die u niet wilt missen! Geen saaie presentaties meer, maar een boeiende en visuele keynote die je aan het denken zet. Christian heeft een unieke manier van spreken die uw kijk op keynotes zal veranderen. Of u nu op zoek bent naar een live event keynote of een vooraf opgenomen versie die online kan worden bekeken. Christian heeft de expertise om u een inspirerende ervaring te bezorgen die u niet zult vergeten. Laat u verrassen door zijn unieke manier van spreken en beleef de toekomst met Christian Kromme.

Ā 

Mis deze kans niet om te leren over de wereld van morgen en de spannende toekomst met ChatGPT-expert Christian Kromme. Maak je klaar om je geest open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en sluit je aan bij Christian voor een keynote die de status quo uitdaagt en ontwrichtende inzichten biedt. Leer alles over de toekomst met ChatGPT. Boek nu en ontdek hoe Christian uw organisatie kan helpen haar doelen te bereiken.

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

Ā 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiƫle technologieƫn zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Heeft u een vraag of interesse in een lezing?

Vul dit formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.