Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Keynote

Coporate Agility geïnspireerd door de natuur

 

Ask for a Quote

Hoe bouw je een wendbare organisatie: 7 Belangrijke Lessen uit de Natuur

Als we wendbare organisaties willen bouwen, moeten we een voorbeeld nemen aan de natuur. Het bestaat immers al miljarden jaren en is oneindig veel wendbaarder dan welke door mensen gemaakte organisatie ook. In deze keynote zullen we enkele van de principes die natuurlijke ecosystemen aandrijven verkennen en zien hoe we ze kunnen toepassen op onze bedrijven. Het zal organisaties inspireren om te bepalen wie ze zijn, hoe ze werken en hoe ze kunnen groeien. Door gebruik te maken van de beweeglijkheid van natuurlijke systemen, kunnen we organisaties creëren die zich beter kunnen aanpassen aan veranderingen en kunnen floreren in de snel veranderende wereld van vandaag.

 

Onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens deze Keynote:

 

 1. Doel

  De natuur werkt altijd met een zeer duidelijk doel. Wat zijn de doelstellingsprincipes van natuurlijke ecosystemen die op het bedrijfsleven kunnen worden toegepast?

 2. Cultuur & Waarde

  Ons onderbewustzijn (de celcultuur van ons lichaam) bepaalt 95% van de show, dit geldt ook voor organisaties. Dus niet alleen de bewuste cultuur en waarden zijn belangrijk, maar in het bijzonder de onbewuste cultuur en waarden.

 3. Structuur

  Welke organisatiestructuren en -principes gebruiken natuurlijke systemen om wendbaar en flexibel te worden? Wat kunnen we leren van de natuur?

 4. Besluitvorming

  Toekomstige organisaties moeten gedecentraliseerd, zelforganiserend en autonoom zijn. Wie of wat zal de korte- en langetermijnbeslissingen nemen?

 5. Talent en leren

  Vaardigheden en talenten die in toekomstige organisaties nodig zijn, zullen gericht zijn op probleemoplossing, emotionele intelligentie, flexibiliteit, aanpassingsvermogen, creativiteit en kritisch denken. Door nieuwe exponentiële technologieën zoals Ar en Ai zal leren een continu en leuk proces zijn.

 6. Vloeibare Ecosystemen

  De verschuiving van traditionele hiërarchieën naar meer genetwerkte en gedistribueerde ecosystemen zal een positief effect hebben op de mensen en de planeet. Vloeibare organisaties zullen zich gemakkelijker aanpassen aan hun omgeving en een positieve impact beginnen te hebben op onze planeet.

 7. Technologie platforms

  In de natuur en de biologie gaat het om eenheid en empowerment om de groei van vloeiende ecosystemen mogelijk te maken. Als we technologie voor datzelfde doel gaan gebruiken, zullen organisaties ook vloeiende ecosystemen worden.

Wendbare en vloeiende zwermachtige organisaties

 

Organisaties zullen vloeiender, wendbaarder, dynamischer en flexibeler moeten zijn: het vermogen om te veranderen en zich aan te passen als reactie op nieuwe situaties en omgevingen. We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk van organisaties, die vloeiender en wendbaarder zijn en die zich gedragen zoals zwermen die we in de natuur zien. Dankzij de exponentiële evolutie van communicatie- en samenwerkingstechnologieën zijn wij nu in staat organisaties op te bouwen die zich beter kunnen aanpassen en kunnen inspelen op veranderingen. Deze nieuwe organisaties zullen worden aangedreven door AI en blockchain, en ze zullen meer open, transparant en gedecentraliseerd zijn.

 

Christian Kromme

Vaardigheden en talenten die nodig zijn in een Agile-organisatie

 

Door de exponentiële ontwikkeling van technologieën zoals AI en robotica zullen veel van de meest essentiële vaardigheden en talenten van vandaag in de toekomst minder waardevol worden. Problemen oplossen, intermenselijke vaardigheden, aanpassingsvermogen, creativiteit en kritisch denken zijn slechts enkele voorbeelden van belangrijke vaardigheden die in de toekomst nog crucialer zullen worden. Organisaties zullen meer nadruk moeten leggen op de ontwikkeling van dit soort vaardigheden bij hun werknemers.

 

En naarmate we verder de toekomst in gaan, zullen we zien dat steeds meer bedrijven deze principes overnemen. Het lijdt geen twijfel dat de organisaties van morgen heel anders zullen zijn dan de bedrijven van vandaag. Maar één ding is zeker, ze zullen meer op de mens gericht zijn.

Christian Kromme

Technologieplatforms die mensen verenigen en mondiger maken

 

Organisaties van de toekomst zullen krachtige technologie gebruiken om hun mensen te verenigen en mondiger te maken. We hebben de eerste DOA’s (Decentralized Autonomous Organisations) al zien opkomen! Deze nieuwe organisaties worden aangedreven door AI, blockchain en hivemind-technologie en zullen daarom opener, vloeiender, transparanter en volledig gedecentraliseerd zijn. Wat betekent dat voor de toekomst van werk?

 

Dit betekent dat we een verschuiving zullen zien van de traditionele hiërarchische organisatiestructuur naar een meer plat, genetwerkt en gedistribueerd model. Dit nieuwe type organisatie zal beter zijn toegerust om zich aan te passen en in te spelen op veranderingen. Wij zien reeds het begin van dit nieuwe type organisatie, en het zal in de komende jaren alleen maar meer ingang vinden.

Christian Kromme

De opkomst van regeneratieve ecosystemen

 

De opkomst van zwermachtige mensgerichte organisaties zal een positieve en regeneratieve impact hebben op mensen en de planeet. Vloeiende en wendbare organisaties zullen elke mens in het centrum van hun eigen ecosysteem plaatsen. Deze ecosystemen stellen individuen in staat zich te concentreren op hun passie en intrinsieke motivatie, en als gevolg daarvan maken zij harmonie en evenwicht op grotere schaal mogelijk.

 

Als gevolg daarvan zullen mensen meer betrokken en productiever zijn bij hun werk. Bovendien zullen deze organisaties duurzamer zijn en een kleinere ecologische voetafdruk hebben. Vloeibare zwermachtige organisaties passen zich ook naadloos aan het snel veranderende ecosysteem aan, en omdat ze zich gemakkelijk aanpassen is er minder omgevingsfrictie. Dus over het algemeen, de opkomst van hum

Christian Kromme

Inspirerende en tot nadenken stemmende keynotes

 

Als je denkt aan een keynote, wat komt er dan in je op? Een droge, saaie presentatie die alleen nuttig is voor bedrijfstypes? Zo ja, dan staat u een verrassing te wachten. Christian Kromme is een Keynote Spreker die uw mening over keynote presentaties zal veranderen. Zijn keynotes zijn zeer visueel en boeiend, en hij kan zijn boodschap aanpassen aan elk publiek.

 

Of u nu een keynote nodig hebt voor een live-evenement of iets dat online kan worden bekeken of zelfs vooraf kan worden opgenomen, Christian heeft het voor u geregeld. Zijn presentaties zijn werkelijk inspirerend en tot nadenken stemmend, en zij zullen u de ogen openen voor de wereld van morgen. Als u op zoek bent naar een Keynote Speaker die de status quo uitdaagt en disruptieve inzichten geeft, dan is Christian Kromme de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met hem op om meer te weten te komen over hoe hij uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Quotes van Klanten

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.