Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Overleven en groeien als mens in de 4e Industriële Revolutie

 

Ask for a Quote

Overleven en ontwikkelen als mens in de 4e Industriële Revolutie

 

Het lijkt misschien contra-intuïtief, maar het omarmen van de vooruitgang van technologie en AI kan onze menselijkheid versterken. We kunnen ons richten op het ontwikkelen van onze unieke talenten en vaardigheden door alledaagse taken te automatiseren en onze tijd vrij te maken. Als mensen kunnen wij ons aanpassen en leren, waardoor wij ons kunnen ontwikkelen en voortdurend relevant blijven in een snel veranderende wereld.

 

Technologie omarmen betekent niet dat we onze menselijkheid opgeven; het betekent dat we onszelf in staat stellen een nog belangrijker potentieel te bereiken als individu en als samenleving. Dus in plaats van bang te zijn voor de onbekende toekomst, laten we die omarmen en technologie gebruiken om de beste versie van onszelf te worden.

 

Onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens deze Keynote:

 1. De vierde industriële revolutie
  De vierde industriële revolutie is een periode van snelle technologische verandering en economische transformatie die onze manier van leven en werken fundamenteel verandert. In deze periode worden veel industrieën ontwricht door nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, geavanceerde robotica en bestuurderloze auto’s, wat uitdagingen en kansen biedt voor bedrijven en werknemers.
 2. Verschil tussen de 3e en 4e Industriële Revolutie
  De vierde industriële revolutie verandert onze manier van werken en leven fundamenteel, aangezien nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, geavanceerde robotica en bestuurderloze auto’s veel industrieën ontwrichten. In vergelijking met de derde industriële revolutie, die werd gekenmerkt door mechanisatie en massaproductie, wordt de vierde industriële revolutie gekenmerkt door intelligente automatisering en toegenomen connectiviteit in alle sectoren.
 3. Mens versus machine
  In de snel veranderende wereld van vandaag wordt de mens geconfronteerd met een steeds meer gespannen strijd met machines in hun strijd om relevantie op de werkplek. Hoewel machines hun dominantie in specifieke taken en vaardigheden hebben aangetoond, zijn mensen nog steeds nodig vanwege hun creativiteit, probleemoplossend vermogen en hun vermogen om vakoverschrijdend te werken.
 4. Technologisch effect
  Veel banen die door een reeks regels kunnen worden gedefinieerd, zullen binnenkort worden gedigitaliseerd en geautomatiseerd dankzij nieuwe, innovatieve technologieën. Zodra deze processen robotisch en efficiënter worden, zullen ze niet langer als waardevol worden beschouwd. Dit heeft grote gevolgen voor onze identiteit, vaardigheden en levensdoel.
 5. Organisatorische impact
  Om in dit snel veranderende landschap te slagen, moeten organisaties zich richten op het ontwikkelen van de vaardigheden en talenten die nodig zijn om te gedijen in een wereld die wordt gedomineerd door slimme automatisering en toegenomen connectiviteit. Of u nu een bedrijfsleider of een werknemer bent, het is cruciaal om op de hoogte te blijven van de laatste trends en innovaties om concurrerend en relevant te blijven in de snel evoluerende economie van vandaag.
 6. Evolueren van mens 3.0 naar mens 4.0
  Er vindt een grote verschuiving plaats in onze mentaliteit en cultuur nu we nieuwe technologieën omarmen die onze manier van leven en werken veranderen. Terwijl bedrijven en werknemers door dit snel veranderende landschap navigeren, is het essentieel om vooruit te denken en de veranderingen die de technologie met zich meebrengt te omarmen om concurrerend te blijven.
 7. Effect op persoonlijke vaardigheden en talenten
  Er is een groeiende behoefte aan individuen om nieuwe persoonlijke vaardigheden en talenten te ontwikkelen om relevant te blijven in deze snel veranderende wereld. Dit omvat het vermogen om creatief te denken, effectief problemen op te lossen en samen te werken met mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden.
Christian Kromme

Het is tijd om ons voor te bereiden.

Wist u dat een studie van McKinsey Global Institute voorspelt dat tegen 2030 wereldwijd 800 miljoen werknemers hun baan kunnen verliezen aan automatisering? Het is belangrijker dan ooit voor mensen om zich te richten op het ontwikkelen van onze unieke vaardigheden en talenten om relevant te blijven in deze snel veranderende wereld. We kunnen niet zomaar op technologie vertrouwen om alles voor ons te doen.

 

De toekomst behoort toe aan degenen die zich kunnen aanpassen en gedijen in dit nieuwe tijdperk van vooruitgang.Laten we ervoor zorgen dat we niet achterblijven.Het is tijd om ons voor te bereiden. Boek Christian en leer hoe u het spel voor kunt blijven en uw plaats in de toekomstige beroepsbevolking veilig kunt stellen.

Christian Kromme

Een radicale mindset verandering

De radicale mentaliteitsverandering die we nodig hebben om ons aan te passen aan de 4e Industriële Revolutie erkent de transformerende kracht van technologie. In deze snel veranderende en steeds complexere wereld is het essentieel dat we nieuwe technologieën omarmen, hun potentieel benutten en gebruiken om innovatie, samenwerking en creativiteit te stimuleren.

 

De kern van deze verschuiving is een bereidheid om te leren en te evolueren en een engagement om de grenzen van het mogelijke te verleggen. Dit betekent openstaan voor nieuwe ideeën en benaderingen, voortdurend leren en groeien, en verandering omarmen als een kans in plaats van een bedreiging.

Christian Kromme

Augmenting technologies

Augmenting technology is een van de belangrijkste trends die de 4e industriële revolutie vorm zal geven. Dit opkomende gebied beoogt geavanceerde instrumenten en algoritmen te gebruiken om de menselijke vermogens te vergroten, de productiviteit te verbeteren en nieuwe vormen van werk en samenwerking mogelijk te maken. Enkele voorbeelden van technologieën die in deze categorie vallen zijn machinaal leren, kunstmatige intelligentie, 3D-printing, virtuele realiteit en blockchain.

 

Deze instrumenten hebben het potentieel om ons vermogen om complexe uitdagingen aan te pakken en in real time beslissingen te nemen aanzienlijk te verbeteren, terwijl ze ook nieuwe mogelijkheden creëren voor samenwerking tussen sectoren en disciplines. Nu we dit spannende nieuwe tijdperk van technologische vooruitgang ingaan, is het essentieel dat we augmentatietechnologieën omarmen als een belangrijk onderdeel van onze gereedschapskist voor succes.

Christian Kromme

Welke vaardigheden zijn nodig?

Nu we de 4e industriële revolutie ingaan, zijn er verschillende cruciale vaardigheden en talenten die mensen zullen moeten ontwikkelen om relevant te blijven. Deze omvatten probleemoplossend vermogen. In een wereld waarin machines steeds meer taken automatisch uitvoeren, zal de mens zich moeten concentreren op het creatief oplossen van problemen en het nemen van beslissingen in plaats van op arbeidsintensieve taken – het vermogen om vakoverschrijdend te werken en samen te werken.

 

In de 4e industriële revolutie zullen professionals nauw moeten kunnen samenwerken met mensen met verschillende achtergronden, specialiteiten en vaardigheden om complexe problemen op te lossen. Dit vereist sterke samenwerkings- en communicatievaardigheden, een open geest en de bereidheid tot verandering.

Christian Kromme

Inspirerende en tot nadenken stemmende keynotes

 

Als je denkt aan een keynote, wat komt er dan in je op? Een droge, saaie presentatie die alleen nuttig is voor bedrijfstypes? Zo ja, dan staat u een verrassing te wachten. Christian Kromme is een Keynote Spreker die uw mening over keynote presentaties zal veranderen. Zijn keynotes zijn zeer visueel en boeiend, en hij kan zijn boodschap aanpassen aan elk publiek.

 

Of u nu een keynote nodig hebt voor een live-evenement of iets dat online kan worden bekeken of zelfs vooraf kan worden opgenomen, Christian heeft het voor u geregeld. Zijn presentaties zijn werkelijk inspirerend en tot nadenken stemmend, en zij zullen u de ogen openen voor de wereld van morgen. Als u op zoek bent naar een Keynote Speaker die de status quo uitdaagt en disruptieve inzichten geeft, dan is Christian Kromme de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met hem op om meer te weten te komen over hoe hij uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Quotes van Klanten

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.