Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

De Toekomst Van

Bouw & Constructie

3D Printing technologie is een revolutie in de bouw van huizen en kantoren

 

Ask for a Quote

Nieuwe technologieën stellen ons in staat beter, sneller en goedkoper te bouwen dan ooit tevoren

 

Technologieën die zich razendsnel ontwikkelen, zoals 3D-printen en robotica, veranderen de manier waarop we huizen bouwen. Deze nieuwe technologieën stellen ons in staat beter, sneller en goedkoper te bouwen dan ooit tevoren. In de nabije toekomst zal iedereen zijn eigen huis kunnen ontwerpen, met behulp van slimme softwareontwerpsystemen. Je bestelt een bouw 3D printer en binnen een paar dagen is je huis klaar. Woningen zullen volledig op maat gemaakt zijn, goedkoop, duurzaam gebouwd, energieneutraal, en modulair. Klaar om opnieuw te worden gebruikt als de behoeften veranderen. Het gehele ontwerp- en bouwproces zal door de technologie worden gestroomlijnd, waardoor verspilling en overmatig gebruik van schaarse en dure hulpbronnen tot een minimum worden beperkt.

Onderwerpen die tijdens de presentatie aan bod zullen komen

 

 1. Sneller, goedkoper en complexer
  Met 3D-printing kunnen woningen sneller, goedkoper en duurzamer worden gebouwd.
 2. Veiligere en stille bouwplaatsen
  Robotica in de bouw kan helpen bij repetitieve taken en de bouw veiliger maken
 3. Gebruik minder hulpbronnen
  3D-geprinte woningen gebruiken minder beton, staal en hout dan traditionele woningen.
 4. Afval verminderen
  3D-printen en robotica zullen ook helpen om afval in de bouw te verminderen
 5. Duurzame en regeneratieve bouw
  3D-printers kunnen ook gerecycleerde materialen gebruiken om woningen te printen.
 6. Positieve impact op het milieu
  3D-printing en robotica zullen helpen om het aantal benodigde bouwmaterialen te verminderen.
 7. De toekomst van de bouw zal 100% duurzaam zijn
  3D-printing en robotica zullen ook helpen om de hoeveelheid afval in de bouw te verminderen
Christian Kromme

De toekomst van de bouw: Regeneratief Bouwen

 

De toekomst van de bouw ziet er zeer spannend uit. We zullen meer regeneratieve gebouwen zien die duurzaam zijn en minder hulpbronnen gebruiken. 3D-printen zal steeds gebruikelijker worden en we zullen zien dat bouwrobots op grotere schaal worden gebruikt. Modulaire bouw zal de norm worden, aangezien dit veel efficiënter is.

 

We zullen ook een hoog niveau van maatwerk en flexibiliteit in de bouw zien, aangezien huizen niet meer nodig zijn en de materialen kunnen worden hergebruikt om iets anders te bouwen dat nuttiger is.

Christian Kromme

3D printen van huizen, grote gebouwen, en zelfs bruggen

 

Een van de meest fascinerende dingen waarvoor 3D-printing wordt gebruikt is de bouw. 3D-geprinte woningen, grote gebouwen en constructies worden steeds gebruikelijker naarmate de technologie verbetert. De voordelen van 3D-printen in de bouw zijn legio. 3D-geprinte woningen kunnen veel sneller worden gebouwd dan traditionele methoden, ze zijn vaak goedkoper. In de toekomst zal 3D-printing niet alleen worden gebruikt voor woningen, maar ook voor grote gebouwen en zelfs bruggen.

 

In China, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten worden al 3D-geprinte woningen gebouwd. s Werelds eerste 3D-geprinte kantoorgebouw werd in 2016 voltooid in Dubai. Het gebouw van 25.000 vierkante meter werd in 17 dagen 3D-geprint met een 20 voet hoge printer.

 

Christian Kromme

Robotica in de bouw

 

Robotica zal ook een grote rol spelen in de bouw. Robotica kan worden gebruikt voor repetitieve taken zoals metselen, ramen plaatsen en schilderen. Robots kunnen 24 uur per dag werken en worden niet moe. Zij kunnen ook werken op gevaarlijke of moeilijk bereikbare plaatsen. De bouw zal duurzamer worden naarmate 3D-printing en robotica de behoefte aan bouwmaterialen verminderen.

 

Bij 3D-geprinte woningen wordt minder beton, staal en hout gebruikt dan bij traditionele woningen. 3D-printers kunnen ook gerecycleerde materialen gebruiken om huizen te printen. De voordelen van 3D-printen en robotica zijn duidelijk. 3D-printen en robotica zullen ons in staat stellen beter, sneller, goedkoper en duurzamer te bouwen dan ooit tevoren.

Christian Kromme

Wat is de impact op de mensen en de planeet?

 

De impact van 3D-printen en robotica op de mens en de planeet is zeer positief. 3D-printen en robotica zullen ons in staat stellen beter, sneller, goedkoper en duurzamer te bouwen dan ooit tevoren. Bij 3D-geprinte woningen wordt minder beton, staal en hout gebruikt dan bij traditionele woningen. 3D-printers kunnen ook gerecycleerde materialen gebruiken om huizen te printen.

 

Dit betekent dat 3D-printing en robotica zullen helpen om het aantal benodigde bouwmaterialen te verminderen, wat goed is voor het milieu. 3D-printing en robotica zullen ook helpen om de hoeveelheid afval in de bouw te verminderen en de veiligheid van de werknemers te verbeteren.

Christian Kromme

Zeer visueel, boeiend en tot nadenken stemmend

Als je denkt aan een keynote, wat komt er dan in je op? Een droge, saaie presentatie die alleen nuttig is voor bedrijfstypes? Zo ja, dan staat u een verrassing te wachten. Christian Kromme is een Keynote Spreker die uw mening over keynote presentaties zal veranderen. Zijn keynotes zijn zeer visueel en boeiend, en hij kan zijn boodschap aanpassen aan elk publiek.

 

Of u nu een keynote nodig hebt voor een live-evenement of iets dat online kan worden bekeken of zelfs vooraf kan worden opgenomen, Christian heeft het voor u geregeld. Zijn presentaties zijn werkelijk inspirerend en tot nadenken stemmend, en zij zullen u de ogen openen voor de wereld van morgen. Als u op zoek bent naar een Keynote Speaker die de status quo uitdaagt en disruptieve inzichten geeft, dan is Christian Kromme de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met hem op om meer te weten te komen over hoe hij uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Quotes van Klanten

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.