Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

De Toekomst Van

Detailhandel & E-commerce

AI en AR zullen het detailhandelslandschap ontwrichten

 

Ask for a Quote

Hoe opkomende technologieën zoals AI en AR het retaillandschap zullen ontwrichten

 

Het is moeilijk te geloven, maar de manier waarop we producten ervaren en kopen is aan het veranderen. Met de komst van opkomende technologieën zoals kunstmatige intelligentie (Ai) en augmented reality (AR) en 3D-printing smelten e-commerce en traditionele retail samen tot één ervaring. Detailhandelaren die deze nieuwe technologieën niet toepassen, zullen in het stof achterblijven. Kijk maar eens naar wat Amazon doet met hun Echo product.

 

Met AR kunnen shoppers kleding of accessoires “passen” zonder ooit hun huis te hoeven verlaten. Het potentieel van deze technologie is enorm, en ik voorspel dat zij spoedig mainstream zal worden.

Onderwerpen die tijdens de presentatie aan bod zullen komen

 

 1. Retail opnieuw uitvinden
  Opkomende technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en augmented reality (AR) zullen het retaillandschap drastisch veranderen.
 2. Nieuwe retailervaringen
  Met AR kunnen shoppers kleding, schoenen en accessoires passen zonder hun huis te verlaten.
 3. Het einde van de massaconsumptie
  Veel producten zullen op maat worden gemaakt en 3D-geprint en binnen enkele minuten door autonome drones worden geleverd.
 4. Sharing economy
  Producten worden alleen geproduceerd wanneer zij worden besteld. Als u ze niet meer gebruikt, kunt u ze verhuren of delen met de gemeenschap.
 5. Duurzaam en volledig op maat
  De detailhandel zal duurzamer zijn en beter zijn afgestemd op de behoeften van elk individu.
 6. Gemak, maatwerk en duurzaamheid zijn de nieuwe norm
  Bereid u voor op een nieuw winkeltijdperk waarin gemak, maatwerk en duurzaamheid de norm zijn.
 7. Verminderde impact op het milieu
  Met afvalvermindering, kortere toeleveringsketens en minder behoefte aan vervoer zal de impact van de detailhandel op het milieu sterk worden verminderd.
Christian Kromme

Producten op maat 3D-geprint in een locatie bij u in de buurt

 

De toekomst van winkelen is hier, en het is handiger dan ooit tevoren. Met 3D-printcentra in elke stad zullen we de producten die we nodig hebben op aanvraag kunnen printen, zonder ze van ver te moeten importeren. Dit zal de verspilling sterk verminderen, aangezien ongebruikte inventaris tot het verleden zal behoren.

 

En met Ai en AR-technologie wordt winkelen een naadloze ervaring die specifiek op elke klant is afgestemd. De levering zal extreem snel zijn, en het milieueffect zal vrijwel nihil zijn. Dus als u op zoek bent naar een handigere, duurzamere manier om te winkelen, houd dan een oogje in het zeil voor 3D-printing hubs in uw stad.

Christian Kromme

Hier en nu, volledig op maat

 

Over een paar jaar zal de detailhandel zoals wij die kennen misschien onherkenbaar zijn. Dankzij opkomende en convergerende technologieën zoals kunstmatige intelligentie, augmented reality en 3D-printing kunnen shoppers binnenkort kleding, schoenen en accessoires passen zonder dat ze hun huis hoeven te verlaten.

 

Met behulp van AI-spraakopdrachten kunnen zij volledig op maat gemaakte producten bestellen die binnen 20 minuten door autonome drones worden afgeleverd. Het is een spannende tijd voor de detailhandel, en de hemel is de limiet voor wat er mogelijk is. Bereid u dus voor op een toekomst waarin winkelen naadloos in uw dagelijkse leven is geïntegreerd.

Christian Kromme

De detailhandel van de toekomst zal high tech en high touch zijn

 

In de toekomst zullen we winkels zien zonder kassa, producten op aanvraag en naadloze betaalsystemen. De winkel zal u helpen uw producten snel en efficiënt te vinden, en robots zullen de schappen bijvullen wanneer producten uitverkocht zijn. Alle mensen die in de winkel werken, kunnen zich concentreren op echt menselijk contact in plaats van de schappen te vullen en andere saaie dingen te doen.

 

Winkelen in de echte wereld zal een zeer menselijke ervaring zijn en naadloos overgaan in uw online winkelervaring. Dankzij de vooruitgang in de technologie zullen we zonder gedoe kunnen winkelen in de fysieke wereld en in de digitale wereld.

Christian Kromme

Wat zullen de gevolgen zijn voor de mensen en de planeet?

 

Het effect van al deze veranderingen zal zeer positief zijn voor de mensen en de planeet. Met afvalvermindering, kortere toeleveringsketens en minder behoefte aan vervoer zal het milieueffect van de detailhandel sterk worden verminderd. En met meer gepersonaliseerde producten en snellere levertijden zullen shoppers precies kunnen krijgen wat ze willen, wanneer ze het willen.

 

De detailhandel wordt dus niet alleen handiger en duurzamer, maar ook beter afgestemd op de behoeften van elk individu. Hoe ziet de toekomst van de detailhandel er dan uit? Het is moeilijk met zekerheid te zeggen, maar één ding is zeker: het zal heel anders worden dan wat we vandaag gewoon zijn. Bereid u dus voor op een nieuw tijdperk van winkelen, waarin gemak, maatwerk en duurzaamheid de norm zijn.

Christian Kromme

Zeer visueel, boeiend en tot nadenken stemmend

Als je denkt aan een keynote, wat komt er dan in je op? Een droge, saaie presentatie die alleen nuttig is voor bedrijfstypes? Zo ja, dan staat u een verrassing te wachten. Christian Kromme is een Keynote Spreker die uw mening over keynote presentaties zal veranderen. Zijn keynotes zijn zeer visueel en boeiend, en hij kan zijn boodschap aanpassen aan elk publiek.

 

Of u nu een keynote nodig hebt voor een live-evenement of iets dat online kan worden bekeken of zelfs vooraf kan worden opgenomen, Christian heeft het voor u geregeld. Zijn presentaties zijn werkelijk inspirerend en tot nadenken stemmend, en zij zullen u de ogen openen voor de wereld van morgen. Als u op zoek bent naar een Keynote Speaker die de status quo uitdaagt en disruptieve inzichten geeft, dan is Christian Kromme de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met hem op om meer te weten te komen over hoe hij uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Quotes van Klanten

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.