Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

De Toekomst Van

Logistiek & Distributie

Autonome Distributie Centra,

En Supply Chains

 

Ask for a Quote

Maak kennis met de toekomst van distributiecentra en toeleveringsketens

 

De toekomst van de logistiek is autonoom. Lokale 3D-printing hubs zullen de huidige logistieke toeleveringsketens ontwrichten. We zullen de opkomst zien van slimme logistieke netwerken die gebaseerd zijn op autonome voertuigen en robots. Toekomstige distributiecentra zullen gevuld zijn met massale zwermen kleine fulfillment-robots en toekomstige logistieke netwerken zullen worden aangedreven door Ai, IoT. Alles bij elkaar levert dat een naadloze en mensgerichte ervaring op.

 

Onderwerpen die tijdens de presentatie aan bod zullen komen

 

 1. De toekomst van logistiek is autonoom
  De logistieke netwerken van de toekomst zullen autonoom zijn, aangedreven door technologieën zoals AI, robotica en het internet der dingen.
 2. Milieuvriendelijk
  De voordelen van autonome logistiek zijn onder meer verbeterde efficiëntie, minder verkeersopstoppingen en minder vervuiling.
 3. Sneller en betrouwbaarder
  Logistiek is een belangrijk onderdeel van de economie en autonome logistiek zal helpen om de snelheid en efficiëntie van het hele logistieke systeem te verbeteren.
 4. Positieve impact op het milieu
  Een
  volledig op hernieuwbare energie rijdend logistiek wagenpark zal ook een positieve impact hebben op het milieu.
 5. De impact van AI en robotica op logistiek
  Hoe kunnen AI, robots en IoT onze toekomstige logistiek versterken?
 6. Gevolgen voor de mensen en de planeet
  Wat zullen de gevolgen zijn voor de mensen en de planeet?
 7. De toekomst van logistiek is 100% duurzaam
  De verschuiving naar autonome logistiek kan een enorme impact hebben op de wereldwijde duurzaamheid
Christian Kromme

Flexibele en aanpasbare logistieke netwerken

 

De toekomst van de logistiek is autonoom en dat zal de efficiëntie van het hele systeem ten goede komen. Deze netwerken zullen in staat zijn zich aan te passen en snel en efficiënt te reageren op veranderingen in de vraag. Zij zullen ook bijdragen tot het verminderen van verkeersopstoppingen en verontreiniging. Logistiek is een belangrijk onderdeel van de economie en autonome logistiek zal helpen om de efficiëntie van het hele systeem te verbeteren.

 

We gaan het tijdperk van autonome logistiek in. Slimme gedecentraliseerde lokale logistieke hubs zullen de huidige gecentraliseerde toeleveringsnetwerken ontwrichten. We zullen de opkomst zien van slimme gedecentraliseerde logistieke netwerken die gebaseerd zijn op autonome voertuigen en robots. Toekomstige distributiecentra zullen gevuld zijn met massale zwermen kleine fulfillment-robots en toekomstige logistieke netwerken zullen worden aangedreven door Ai, IoT.

Christian Kromme

Wat zijn de voordelen van autonome logistiek?

 

De voordelen van autonome logistiek zijn talrijk, onder meer: grotere efficiëntie, minder verkeersopstoppingen en minder vervuiling. Autonome logistiek zal ook bijdragen tot een verbetering van de economie doordat de vervoerskosten zullen dalen. Logistiek is een belangrijk onderdeel van de economie en autonome logistiek zal helpen om de snelheid en efficiëntie van het hele logistieke systeem te verbeteren.

 

Een massaal wagenpark van logistieke voertuigen die worden aangedreven door hernieuwbare energie zal ook een positief effect hebben op het milieu. Het zal duurzamer zijn en bijdragen tot een betere levenskwaliteit voor iedereen.

 

Christian Kromme

Hoe zorgen AI, robots en IoT voor onze toekomstige logistiek

 

De toekomst van de logistiek ziet er heel anders uit dan de systemen die we vandaag gebruiken. In de toekomst zullen autonome logistieke netwerken worden aangedreven door exponentiële technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI), robotica, het internet der dingen (IoT) en big data. Deze netwerken zullen in staat zijn fysieke pakketten te beheren zoals vandaag digitale gegevenspakketten op het internet worden beheerd.

 

Pakjes zullen slim en locatiebewust zijn, ze zullen precies weten waar ze zijn, waar ze vandaan kwamen en wat hun bestemmingsadres is. Het gebruik van deze technologieën zal een efficiënter en doeltreffender beheer van de middelen mogelijk maken, wat zal resulteren in snellere en goedkopere verzendingstermijnen.

Christian Kromme

Impact op mens en planeet

 

Naarmate onze wereld steeds meer onderling verbonden raakt, zal de behoefte aan efficiënte logistieke netwerken alleen maar toenemen. En het zijn niet alleen mensen die de gevolgen van deze verandering zullen ondervinden – de hele planeet zal de effecten voelen. Robotica en AI beginnen het logistieke landschap nu al te veranderen, en in de toekomst zullen veel traditionele banen die gebaseerd zijn op harde vaardigheden verdwijnen. In de plaats daarvan zullen nieuwe banen ontstaan die gebaseerd zijn op zachte vaardigheden.

 

Het logistieke landschap zal meer gaan lijken op een biologisch tweerichtingscirculair systeem, met meerdere onderling verbonden netwerken die efficiënt samenwerken. Deze verschuiving zou een enorme impact kunnen hebben op de wereldwijde duurzaamheid, aangezien op de natuur geïnspireerde logistiek doorgaans veel efficiënter is en veel minder hulpbronnen verbruikt. Laten we dus, op weg naar de toekomst, onze blik gericht houden op een duurzamer, efficiënter en doeltreffender logistiek systeem – een systeem dat zowel voor de mensen als voor de planeet werkt.

Christian Kromme

Zeer visueel, boeiend en tot nadenken stemmend

Als je denkt aan een keynote, wat komt er dan in je op? Een droge, saaie presentatie die alleen nuttig is voor bedrijfstypes? Zo ja, dan staat u een verrassing te wachten. Christian Kromme is een Keynote Spreker die uw mening over keynote presentaties zal veranderen. Zijn keynotes zijn zeer visueel en boeiend, en hij kan zijn boodschap aanpassen aan elk publiek.

 

Of u nu een keynote nodig hebt voor een live-evenement of iets dat online kan worden bekeken of zelfs vooraf kan worden opgenomen, Christian heeft het voor u geregeld. Zijn presentaties zijn werkelijk inspirerend en tot nadenken stemmend, en zij zullen u de ogen openen voor de wereld van morgen. Als u op zoek bent naar een Keynote Speaker die de status quo uitdaagt en disruptieve inzichten geeft, dan is Christian Kromme de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met hem op om meer te weten te komen over hoe hij uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Quotes van Klanten

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.