Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

De Toekomst Van

Mobiliteit en Vervoer

Technologie zal onze manier van bewegen veranderen

 

Ask for a Quote

Disruptieve technologie zal onze manier van bewegen veranderen

 

Het is moeilijk te geloven dat autonome auto’s de traditionele auto’s tijdens ons leven volledig zullen vervangen, maar het lijkt onvermijdelijk. Met de opkomst van ride-sharing diensten zoals Uber en Lyft, zijn autonome voertuigen zeer zinvol. Ze zijn niet alleen efficiënter en milieuvriendelijker, ze zijn ook leuker! Stel je voor dat je je favoriete film of TV show kunt kijken terwijl je op weg bent naar je werk. Of een educatieve les krijgen over de geschiedenis van je stad tijdens je woon-werkverkeer. De toekomst van de mobiliteit ziet er zeer rooskleurig uit!

 

Onderwerpen die tijdens de presentatie aan bod zullen komen

 

 1. Mobiliteit-as-a-service
  Autonome voertuigen, vliegende drones en mobiliteit-as-a-service zullen een revolutie in het vervoer teweegbrengen
 2. Aangedreven door duurzame energie
  Elektrische autonome voertuigen zullen onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen
 3. De deeleconomie
  De deeleconomie zal ons helpen beter gebruik te maken van hulpbronnen
 4. Doeltreffend gebruik van openbare ruimten
  Door efficiënt vervoer komt er in steden tijd en ruimte vrij voor parken, speelplaatsen en andere openbare ruimten
 5. Milieuvriendelijk
  De mobiliteit van de toekomst is goed voor mens en planeet
 6. Duurzame en regeneratieve mobiliteit
  De toekomst van mobiliteit staat in het teken van duurzaamheid
 7. De toekomst van mobiliteit wordt autonoom
  Autonome voertuigen, vliegende drones en mobiliteit-as-a-service zullen ons helpen op weg naar een duurzamere toekomst. Bovendien helpen ze ons op weg naar een duurzamere toekomst. autonome voertuigen, vliegende drones
Christian Kromme

De toekomst van mobiliteit: Mobiliteit als een Dienst

Het is moeilijk om ons een toekomst voor te stellen waarin we niet constant in beweging zijn. Of we nu naar ons werk pendelen of op vakantie gaan, we zijn altijd op zoek naar manieren om zo snel en efficiënt mogelijk van A naar B te komen. In de toekomst zal mobiliteit een naadloze ervaring zijn. Van A naar B gaan zal soepel, onderhoudend en volledig autonoom zijn.

 

Robotica en AI zullen ons in staat stellen te reizen in duurzame, autonome voertuigen die zelfs door de meest complexe omgevingen kunnen navigeren. En dankzij mobility-as-a-service providers hoeven we ons nooit meer zorgen te maken over parkeer-, onderhouds- of brandstofkosten. Alles wat we nodig hebben is een abonnement en een smartphone app. Dus of we nu op de weg, in de lucht of over het water zijn, we zullen altijd snel, veilig en zonder problemen op onze bestemming kunnen geraken.

 

Christian Kromme

Hoe convergerende exponentiële technologieën de mobiliteit beïnvloeden

Het lijdt geen twijfel dat de convergentie van exponentiële technologieën zoals AI en robotica een grote impact zal hebben op het vervoer. Wat als voertuigen zelf voorzichtiger zouden gaan rijden dan mensen? Dit zal niet alleen gevolgen hebben voor verzekeringsmaatschappijen, maar ook voor de manier waarop wij steden bouwen.

 

Hebben we bijvoorbeeld parkeerruimte nodig wanneer autonome auto’s 90% van de tijd worden gebruikt? Hoe zit het met autonome drones die je naar je bestemming vliegen? Klinkt dat vergezocht? In Dubai zal de eerste autonome dronevloot tegen 2025 passagiers naar hun hotel brengen. En bedrijven als Uber investeren zwaar in vliegende drones. Dus uw volgende taxi kan door de lucht gaan en de files in de stad vermijden. Spannende tijden voor de boeg!

 

Christian Kromme

Duurzame en gedeelde mobiliteit

Klinkt het bezit van een auto als een hoop gedoe voor u? Het onderhoud, de verzekering, de parkeerkosten… En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat we onze auto’s maar 5-10% van de dag gebruiken. Voor veel mensen is het traditionele model van autobezit gewoon niet houdbaar. De toekomst van de mobiliteit ziet er echter heel anders uit. In plaats van een auto te bezitten, zullen mensen zich kunnen abonneren op een mobiliteitsdienst die hen op verzoek toegang biedt tot autonome voertuigen.

 

Robotica en AI zullen het mogelijk maken dat deze voertuigen hun routes in real-time aanpassen, zodat ze altijd optimaal worden benut. En omdat iedereen een aandeel zal hebben in het bezit van deze voertuigen, zullen de kosten van het gebruik ervan veel lager zijn dan nu

Christian Kromme

Wat is de impact op de mensen en de planeet?

Dat zijn drie manieren waarop ontwrichtende technologieën onze manier van bewegen zullen veranderen. Autonome voertuigen, vliegende drones en mobility-as-a-service zullen een revolutie ontketenen in het vervoer. Bovendien helpen ze ons op weg naar een duurzamere toekomst. De toekomst van mobiliteit draait om duurzaamheid.

 

Elektrische autonome voertuigen zullen onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen drastisch verminderen, en de deeleconomie zal ons helpen beter gebruik te maken van hulpbronnen. Door het vervoer efficiënter te maken, kunnen we bovendien tijd en ruimte in steden vrijmaken voor parken, speelplaatsen en andere openbare ruimten. Met andere woorden, de toekomst van de mobiliteit is goed voor zowel de mens als de planeet.

Christian Kromme

Zeer visueel, boeiend en tot nadenken stemmend

Als je denkt aan een keynote, wat komt er dan in je op? Een droge, saaie presentatie die alleen nuttig is voor bedrijfstypes? Zo ja, dan staat u een verrassing te wachten. Christian Kromme is een Keynote Spreker die uw mening over keynote presentaties zal veranderen. Zijn keynotes zijn zeer visueel en boeiend, en hij kan zijn boodschap aanpassen aan elk publiek.

 

Of u nu een keynote nodig hebt voor een live-evenement of iets dat online kan worden bekeken of zelfs vooraf kan worden opgenomen, Christian heeft het voor u geregeld. Zijn presentaties zijn werkelijk inspirerend en tot nadenken stemmend, en zij zullen u de ogen openen voor de wereld van morgen. Als u op zoek bent naar een Keynote Speaker die de status quo uitdaagt en disruptieve inzichten geeft, dan is Christian Kromme de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met hem op om meer te weten te komen over hoe hij uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Quotes van Klanten

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.