Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

De Toekomst Van

Ontwerp & Produceren

Mensgericht ontwerpen en produceren

 

Ask for a Quote

Mensgericht ontwerpen en produceren

 

In de toekomst zullen 3D-printing en generatief design het mogelijk maken producten op een meer gedecentraliseerde manier te ontwerpen, en zal de productie dichter bij de klant en volledig on-demand plaatsvinden. 3D-printtechnologie zal ook meer maatwerk en personalisering van producten mogelijk maken. Geavanceerde sensoren en edge computing zullen worden gebruikt om te leren hoe producten tijdens hun levensduur dagelijks worden gebruikt.

 

Deze informatie wordt teruggestuurd naar de ontwerpers en de fabrikant voor voortdurende verbetering. Deze terugkoppelingslus zal resulteren in producten die steeds beter worden. De volledige productiepijplijn zal worden gerobotiseerd, en zware vaardigheden die thans door menselijke werknemers worden verricht, zullen door slimme machines worden geautomatiseerd. Dit betekent dat mensen nieuwe vaardigheden zullen moeten ontwikkelen om relevant te blijven in het tijdperk van geautomatiseerde fabricage.

 

Onderwerpen die tijdens de presentatie aan bod zullen komen

 

 1. AI + menselijke mede-ontworpen producten
  Met generatief ontwerpen kunnen we producten ontwerpen zoals de natuur dat doet, Ai zal duizenden versies genereren en we kunnen de beste versies kiezen om in 3D af te drukken.
 2. Verbonden en slimme producten die leren en zich aanpassen
  Geavanceerde IoT-sensoren en edge computing zullen worden gebruikt om te leren hoe producten worden gebruikt en om informatie terug te sturen naar de ontwerpers en ingenieurs voor voortdurende verbetering.
 3. Hoog personalisatieniveau
  3D-printing zal worden gebruikt om producten te maken die volledig gepersonaliseerd zijn voor elke klant.
 4. Minder voorraad en warehousing nodig
  3D-printen maakt het ook mogelijk om producten on-demand te 3D-printen, wat betekent dat er geen voorraad of warehousing nodig is.
 5. Enorme impact op logistiek en levertijden
  3D-printen zal het ook mogelijk maken om producten te 3D-printen in uw lokale 3D-print hub, wat een enorme impact zal hebben op de logistiek.
 6. Milieubewuste producten
  Producten zullen worden verbonden met het internet der dingen en voortdurend leren en verbeteren. Zij zullen “hersenen” en “zenuwstelsels” hebben die hen in staat stellen gegevens te verzamelen over hun omgeving en hoe zij
 7. Duurzamere producten
  Additieve productietechnologieën zullen worden gebruikt om producten op aanvraag en op locatie te 3D-printen, waardoor afval en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen worden verminderd.
Christian Kromme

Impact op mens en planeet

De impact van 3D-printen en generatief ontwerpen op mensen en de planeet zal ingrijpend zijn. Er zal een verschuiving plaatsvinden van massaproductie naar gepersonaliseerde productie. Dit zal resulteren in producten die beter zijn afgestemd op de behoeften van de individuele klant. 3D-printtechnologie zal meer maatwerk en personalisering van producten mogelijk maken, wat zal leiden tot een vermindering van afval.

 

Geavanceerde sensoren en edge computing zullen resulteren in producten die steeds beter worden, waardoor de veroudering zal afnemen. De gehele productielijn zal worden gerobotiseerd, waardoor de behoefte aan menselijke arbeidskrachten zal afnemen. Dit betekent dat de mens nieuwe vaardigheden zal moeten ontwikkelen om relevant te blijven in het tijdperk van de geautomatiseerde fabricage.

Christian Kromme

Producten zullen mede ontworpen worden met AI algoritmes

Producten worden mede ontworpen met AI-algoritmes, 3D-geprint op aanvraag, en gepersonaliseerd voor elke klant. Met AI-gebaseerde generatieve ontwerptools kunnen we producten ontwerpen zoals de natuur dat doet. De producten zullen on-demand in 3D worden geprint met behulp van additieve productietechnologieën.

 

Zij zullen voor elke klant worden gepersonaliseerd en de klant zal kunnen kiezen uit een breed scala van aanpassingsmogelijkheden. De producten zullen voortdurend worden verbeterd door sensoren en edge AI die tijdens hun levensduur leren hoe ze worden gebruikt.

Christian Kromme

Producten met hersenen en zenuwstelsels

Net als softwareproducten zullen ook producten nu verbonden zijn met het internet der dingen en voortdurend leren en verbeteren. Zij zullen “hersenen” en “zenuwstelsels” hebben die hen in staat stellen gegevens te verzamelen over hun omgeving en het gebruik dat ervan wordt gemaakt.

 

Deze gegevens worden teruggezonden naar de ontwerpers en fabrikanten, zodat zij de producten voortdurend kunnen verbeteren. De producten zullen ook op aanvraag 3D-geprint worden, wat betekent dat er geen voorraad of opslagruimte nodig zal zijn.

 

Christian Kromme

Producten worden 3D-geprint in uw lokale hub

3D-printing zal meer maatwerk en personalisering van producten mogelijk maken. Met 3D-printen kunt u kiezen uit een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. U zult ook de materialen en kleuren kunnen kiezen waarvan u uw product wilt laten maken.

 

3D-printing zal het ook mogelijk maken producten on-demand te 3D-printen, wat betekent dat er geen inventaris of opslagruimte nodig zal zijn. 3D-printing zal het ook mogelijk maken om producten te 3D-printen in uw lokale 3D-print hub, wat een enorme impact zal hebben op logistiek en transport. En de levering zal bijna onmiddellijk zijn.

Christian Kromme

Zeer visueel, boeiend en tot nadenken stemmend

Als je denkt aan een keynote, wat komt er dan in je op? Een droge, saaie presentatie die alleen nuttig is voor bedrijfstypes? Zo ja, dan staat u een verrassing te wachten. Christian Kromme is een Keynote Spreker die uw mening over keynote presentaties zal veranderen. Zijn keynotes zijn zeer visueel en boeiend, en hij kan zijn boodschap aanpassen aan elk publiek.

 

Of u nu een keynote nodig hebt voor een live-evenement of iets dat online kan worden bekeken of zelfs vooraf kan worden opgenomen, Christian heeft het voor u geregeld. Zijn presentaties zijn werkelijk inspirerend en tot nadenken stemmend, en zij zullen u de ogen openen voor de wereld van morgen. Als u op zoek bent naar een Keynote Speaker die de status quo uitdaagt en disruptieve inzichten geeft, dan is Christian Kromme de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met hem op om meer te weten te komen over hoe hij uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Quotes van Klanten

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.