Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Keynote over de Toekomst van Werk

 

Grote kans dat jouw werk of organisatie binnenkort niet meer bestaat. Onze wereld zit in een digitale stroomversnelling. De keynote Toekomst van Werk geeft antwoord op de vraag hoe werk in de toekomst eruit zal zien. Welke economische en maatschappelijk ontwikkelingen veranderen het werk? Hoe maak jij je organisatie toekomstbestendig? 

 

Ben jij klaar voor digitale transformatie? Ontdek het zelf en doe de disruptie-test! De test duurt slechts een minuut en geeft onmiddellijk een feedbackscore.

Spreker over de toekomst van werk

 

Christian Kromme was 15 jaar een innovatieve tech-ondernemer. Nu is hij een veelgevraagde futurist en spreker, die jaarlijks spreekt voor tienduizenden mensen over de impact van exponentiële technologieën op mensen en organisaties.

 

Christian laat jouw publiek op fascinerende wijze zien hoe digitale technologie zich ontwikkelt en de mensheid naar een meer betekenisvolle toekomst leidt. Dit laat hij zien met visuele beelden, praktische tips en een bijzonder persoonlijk verhaal over zijn dochter. 

Is de opkomst van de machines een vloek of een zegen?

 

Wat zijn de komende trends in jouw branche? Waar liggen jouw kansen? En hoe kun jij juist excelleren?

Christian vertelt jou hier alles over.

 

De impact van nieuwe digitale technologieën verandert jouw sector de komende jaren. Waar automatisering huidige banen vervangt, creëert het ook nieuwe banen. Vaardigheden die niet kunnen worden gedigitaliseerd en geautomatiseerd, nemen in waarde toe. Als gevolg daarvan zijn ‘soft skills’ straks enorm waardevol. 

 

We horen vooral veel negatieve berichten rond innovatie en technologie, maar Christian laat juist de positieve kansen zien die dit voor ons als mens brengt. Benieuwd hoe Christian jou kan helpen? Doe een aanvraag!

Waarom keynote Toekomst van Werk?

 

Na deze unieke lezing heb jij veel inzicht, antwoord en inspiratie over jouw toekomst van werk. De volgende belangrijke thema’s komen voor de Nederlandse arbeidsmarkt aan bod.

Disrupt of Failliet

Deze keynote is een wake-upcall voor organisaties, burgers en overheden. Bestaat jouw werk of organisatie straks nog? Christian vertelt de krachten die de toekomst van jouw werk bepalen. Want hoe blijven wij voor op machines?

Nieuwste technologieën

Wat betekent de opkomst van A.I., robots en nieuwe technologieën voor jouw en je collega’s? Waar liggen de kansen? En wat zijn de bedreigingen? Christian vertelt hoe jouw organisatie vandaag de dag kan profiteren van veranderingen.

Mens en Machine

Wanneer machines het werk met chips kunnen doen, kunnen mensen het werk met hun hart doen. Welke positieve invloed heeft dit op jou, je werk en onze samenleving? Dat weet jij straks na deze keynote.

Wil je meer weten over Christian?

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Disruption Selftest

Stap 1 van 9

 • In our industry, the big players will dominate for the next coming 5 years, it is not likely that new business entrants and new business models will be added.