Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

De Toekomst Van

Organisaties & Teams

Gedecentraliseerde mensgerichte organisaties

 

Ask for a Quote

Het Tijdperk van Gedecentraliseerde Mensgerichte Organisaties

Overgaan op mensgerichte organisaties is de toekomst van het bedrijfsleven. Deze toekomstige organisaties zullen gebaseerd zijn op natuurlijke en universele beginselen zoals zelf-organisatie, evenwicht en harmonie. In een wereld waarin de technologie evolueert en steeds meer harde vaardigheden en menselijke taken automatiseert, zullen mensen over een aantal specifieke vaardigheden moeten beschikken om in toekomstige bedrijven te kunnen gedijen. Deze vaardigheden kunnen variëren van eenvoudig tot complex, en ze kunnen moeilijk te automatiseren zijn.

 

Onderwerpen die tijdens de presentatie aan bod zullen komen

 

 1. Organisaties geïnspireerd door de natuur
  We gaan naar een toekomst met organisaties waarin de mens centraal staat en die gebaseerd zijn op natuurlijke en universele principes.
 2. Open, transparant en gedecentraliseerd
  Deze nieuwe organisaties zullen worden aangedreven door AI en blockchain, en ze zullen meer open, transparant en gedecentraliseerd zijn.
 3. Voortdurend leren
  Toekomstige bedrijven zullen meer nadruk moeten leggen op de ontwikkeling van vaardigheden zoals probleemoplossing, creativiteit, emotionele intelligentie en aanpassingsvermogen bij hun werknemers.
 4. Positieve impact op mensen en de planeet
  De opkomst van mensgerichte organisaties zal een positieve impact hebben op mensen en de planeet.
 5. Werk gebaseerd op passie en intrinsieke motivatie
  Ecosystemen stellen individuen in staat zich te richten op hun passie en intrinsieke motivatie, wat leidt tot harmonie en evenwicht op een grotere schaal.
 6. Duurzame organisaties
  Mensen die in deze organisaties werken zullen meer betrokken en productiever zijn, en de organisaties zullen duurzamer zijn.
 7. Toekomstbestendige vaardigheden
  Tot de gevraagde vaardigheden voor de toekomst van werk behoren kritisch denken, creativiteit, emotionele intelligentie, intermenselijke vaardigheden en probleemoplossing.

Vloeibare aanpasbare zwermorganisaties

 

Organisaties zullen vloeiender en dynamischer moeten zijn en zich beter moeten kunnen aanpassen: het vermogen om te veranderen en zich aan te passen als reactie op nieuwe situaties en omgevingen. We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk van organisaties, die vloeiender en wendbaarder zijn en die zich gedragen zoals zwermen die we in de natuur zien. Dankzij de exponentiële evolutie van communicatie- en samenwerkingstechnologieën zijn wij nu in staat organisaties op te bouwen die zich beter kunnen aanpassen en kunnen inspelen op veranderingen.

 

Deze nieuwe organisaties zullen worden aangedreven door AI en blockchain, en ze zullen meer open, transparant en gedecentraliseerd zijn. Wij zien reeds het begin van dit nieuwe type organisatie, en het zal in de komende jaren alleen maar meer ingang vinden. Dus maak je klaar voor de opkomst van de zwerm organisatie!

Christian Kromme

Toekomstbestendige vaardigheden en talenten

 

Door de exponentiële ontwikkeling van technologieën zoals AI en robotica zullen veel van de meest essentiële vaardigheden en talenten van vandaag in de toekomst minder waardevol worden. Problemen oplossen, intermenselijke vaardigheden, aanpassingsvermogen, creativiteit en kritisch denken zijn slechts enkele voorbeelden van belangrijke vaardigheden die in de toekomst nog crucialer zullen worden. Organisaties zullen meer nadruk moeten leggen op de ontwikkeling van dit soort vaardigheden bij hun werknemers.

 

En naarmate we verder de toekomst in gaan, zullen we zien dat steeds meer bedrijven deze principes overnemen. Het lijdt geen twijfel dat de organisaties van morgen heel anders zullen zijn dan de bedrijven van vandaag. Maar één ding is zeker, ze zullen meer op de mens gericht zijn.

Christian Kromme

Technologie die verenigt en mondig maakt

 

Organisaties van de toekomst zullen krachtige technologie gebruiken om hun mensen te verenigen en mondiger te maken. We hebben de eerste DOA’s (Decentralized Autonomous Organisations) al zien opkomen! Deze nieuwe organisaties worden aangedreven door AI, blockchain en hivemind-technologie en zullen daarom opener, vloeiender, transparanter en volledig gedecentraliseerd zijn. Wat betekent dat voor de toekomst van werk?

 

Dit betekent dat we een verschuiving zullen zien van de traditionele hiërarchische organisatiestructuur naar een meer plat, genetwerkt en gedistribueerd model. Dit nieuwe type organisatie zal beter zijn toegerust om zich aan te passen en in te spelen op veranderingen. Wij zien reeds het begin van dit nieuwe type organisatie, en het zal in de komende jaren alleen maar meer ingang vinden.

Christian Kromme

Impact op mens en planeet

 

De opkomst van mensgerichte organisaties zal een positieve invloed hebben op mensen en op de planeet. Deze organisaties zullen elk individu in het centrum van hun eigen ecosysteem plaatsen. Ecosystemen stellen individuen in staat zich te concentreren op hun passie en intrinsieke motivatie en maken daardoor harmonie en evenwicht op een grotere schaal mogelijk.

 

Als gevolg daarvan zullen mensen meer betrokken en productiever zijn bij hun werk. Bovendien zullen deze organisaties duurzamer zijn en een kleinere ecologische voetafdruk hebben. Over het geheel genomen is de opkomst van mensgerichte organisaties dus een goede zaak voor de mensen en de planeet!

Christian Kromme

Zeer visueel, boeiend en tot nadenken stemmend

Als je denkt aan een keynote, wat komt er dan in je op? Een droge, saaie presentatie die alleen nuttig is voor bedrijfstypes? Zo ja, dan staat u een verrassing te wachten. Christian Kromme is een Keynote Spreker die uw mening over keynote presentaties zal veranderen. Zijn keynotes zijn zeer visueel en boeiend, en hij kan zijn boodschap aanpassen aan elk publiek.

 

Of u nu een keynote nodig hebt voor een live-evenement of iets dat online kan worden bekeken of zelfs vooraf kan worden opgenomen, Christian heeft het voor u geregeld. Zijn presentaties zijn werkelijk inspirerend en tot nadenken stemmend, en zij zullen u de ogen openen voor de wereld van morgen. Als u op zoek bent naar een Keynote Speaker die de status quo uitdaagt en disruptieve inzichten geeft, dan is Christian Kromme de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met hem op om meer te weten te komen over hoe hij uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Quotes van Klanten

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.