Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Toyota en Woven Planet creëren nieuw draagbaar waterstofpatroon-prototype

Toyota en Woven Planet creëren nieuw draagbaar waterstofpatroon-prototype

Go Digital

Wat is er gebeurd? Om de infrastructuur voor waterstofenergie te verbeteren, zijn Toyota en Woven Planet een partnerschap aangegaan om een nieuw draagbaar prototype van een waterstofpatroon te ontwikkelen. Het doel is te testen hoe waterstofenergie kan worden gebruikt in verschillende aspecten van het dagelijks leven. Dit nieuwe prototype zal het voor mensen gemakkelijker maken om waterstofenergie te vervoeren en te gebruiken in hun huizen en daarbuiten. Blijf kijken voor meer updates over dit project!

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk voor de mens en de planeet? Het nieuwe prototype van Toyota en Woven Planet heeft het potentieel om de manier waarop wij ons leven leiden te veranderen. Waterstofenergie is een schone en hernieuwbare hulpbron die kan worden gebruikt om veel verschillende apparaten aan te drijven. Deze PoC-proef zal ons helpen begrijpen hoe waterstofenergie in ons dagelijks leven kan worden gebruikt om het leven voor iedereen beter te maken.

 

Hoe werken deze waterstofpatronen? De waterstofpatronen zijn ontworpen om draagbaar en gebruiksvriendelijk te zijn. Elke cartridge bevat genoeg waterstof om een klein apparaat voor korte tijd van stroom te voorzien. De waterstof wordt opgeslagen in een metaalhydride dat het veilig en stabiel houdt. Wanneer waterstof nodig is, wordt het vrijgemaakt uit het metaalhydride en gebruikt om het toestel van energie te voorzien.

 

Volgende stappen voor het waterstofpatroon

Tegenwoordig wordt de meeste waterstof geproduceerd uit fossiele brandstoffen en gebruikt voor industriële doeleinden, zoals de productie van kunstmest en de raffinage van aardolie. De technologie moet aan verschillende veiligheidseisen voldoen en aan nieuwe omstandigheden worden aangepast om waterstof als energiebron in onze huizen en ons dagelijks leven te kunnen gebruiken. Wij verwachten dat waterstof in de toekomst met minimale koolstofemissies zal worden geproduceerd en in een breder scala van toepassingen zal worden gebruikt. De Japanse regering voert onderzoek uit om de veilige snelle invoering van waterstof te versnellen, en Toyota en zijn zakenpartners staan te popelen om hulp te bieden.

 

Wat denk jij? Zal waterstof de brandstof van de toekomst zijn? Laat uw commentaar hieronder achter! Wij zouden graag uw gedachten horen over waterstofenergie en de mogelijke toepassingen ervan in ons dagelijks leven. Bedankt voor het lezen!


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.