Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Zonnecellen hoeven niet zwart te zijn. Ze kunnen elke kleur hebben!

Zonnecellen hoeven niet zwart te zijn. Ze kunnen elke kleur hebben!

 

Bij zonnecellen is zwart het nieuwe zwart. Maar dit betekent niet dat zonnecellen zwart moeten zijn om effectief te zijn. Naarmate de zonnetechnologie zich verder ontwikkelt, vinden wetenschappers nieuwe en innovatieve manieren om zonnecellen in alledaagse voorwerpen te verwerken. En een van de meest veelbelovende toepassingen voor zonnetechnologie is in gevels van gebouwen.

 

Er zijn een aantal redenen waarom zonnegevels zo’n goed idee zijn. Ten eerste zijn ze efficiënt. Uit een recente studie van het National Renewable Energy Laboratory blijkt dat warme kleuren de minste energie opwekken, terwijl witte en lichtgrijze oppervlakken het meeste zonlicht weerkaatsen. Dus als u op zoek bent naar een manier om uw energieverbruik te verminderen, is het installeren van een zonnegevel een geweldige manier om dat te doen.

 

Maar de voordelen van zonnegevels gaan verder dan alleen efficiëntie. Ze zijn ook esthetisch aantrekkelijk en kunnen een vleugje elegantie toevoegen aan elk gebouw. In feite beginnen veel architecten zonnegevels te zien als een belangrijk onderdeel van een duurzaam ontwerp. En met reden: ze zorgen niet alleen voor een mooie esthetiek, maar helpen ook de koolstofuitstoot te verminderen en de energieonafhankelijkheid te vergroten.

 

Dus als u op zoek bent naar een manier om uw energieverbruik te verminderen, de esthetiek van uw gebouw te verbeteren en het milieu te helpen, overweeg dan de installatie van een zonnegevel. Het kan de beste beslissing zijn die je ooit maakt.


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.